eyerim har hovedkontor i det historiske centrum af bratislava, slovakiet. Bygningen er fra det 16. århundrede, og vi har slået os ned her i november sidste år. Det er en meget charmerende del af hovedstaden, og vi elsker alle vores kontorer. Vi har alt hvad man behøver - kaffemaskiner, køkkenværktøjer, frugt, en masse af te, tre hunde og fantastiske mennesker.

Gode ting er aldrig let, og derfor besluttede jeg at udfordre mine eyerim-kollegaer med nogle korte spørgsmål, som de alle troede var alt for vanskelige til en torsdag morgen. Og lad mig fortælle dig, at deres morgen ansigter var uvurderlige, da jeg spurgte dem en sådan kliché at beskrive sig i 2 ord.

Denne gang starter vi med vores logistikkontor og fortsætter med økonomi og udøvende. Ingen af disse afdelinger er nem at håndtere, men det er nemt at arbejde, når du har et så godt team ved din side. Kom så, lær vores team at kende.

Adam, den “multitalentede gourmet”

eyerim office tour logistics office Adam

Adam tager sig af alle de aktiviteter, der går sammen i vores logistik - operationer med Luxottica og Safilo, IT logistik, lager og udviklingspartnere og meget mere. Han forsøger også altid at komme med nye systemer, der kan hjælpe logistik eller andre afdelinger. Dybest set er Adam en storebror til alle, der har brug for hjælp. Han elsker at arbejde hos eyerim, fordi han beundrer sit job - simpelt som det. Hvis du ikke kan finde ham, at han gør sit arbejde ordentligt, finder du ham sikkert at tage flotte billeder på kameraet, koge og derefter spise eller spille meget på hans playstation. Hvis du er interesseret i at se hans dejlige billeder, skal du helt sikkert tjekke hans instagram, den er fyldt med dem!

Luca, den "stædige italiener"

Eyerim office tour logistics office Luca

Da jeg spurgte vores 23-årige italienske medlem hvad han gør, når han har lidt fritid, var et af hans svar "havsport". Derefter efter virkeliggørelsen sagde han med stor sorg i øjnene, at der er en "mangel på hav" i Slovakiet, så han spiller bare fodbold eller kompenserer havet med en fantastisk øl og venner. Han nægter heller ikke en god bog! Hans job er at styre alle ordrer på eyerim, at kommunikere med leverandører, for at udvælge nye mærker - jo mere uafhængige, jo bedre og meget mere. Han elsker det venlige miljø, som eyerim tilbyder, også det faktum, at eyerim giver en chance for alle - folk med en lille oplevelse, så længe de har et drev; til studerende, som Luca selv, sammen med en tiltrængt frihed.

Adriana, den “chica loca”

eyerim office tour logistics office Adriana

Adriana er en høj 26 år gammel med en kærlighed til sport og logistik. Hun er en stor hjælp og støtte ikke kun for vores kundeservice, men også for hendes kontorgutter, Adam og Luca. Hun tager sig af lagerkommunikation og ledelse, kundens reklamationer og ordrekontrol. Adriana elsker at arbejde på eyerim på grund af det behagelige miljø uden stress eller pres og på grund af de seje mennesker, hun arbejder med. Tro mig, du kunne misunde hende mere end de lange ben og smukt smil, hun har! Hun er talentfuld i sport - hun gør en masse klatring, vandreture, skiløb, snowboarding og dans.

Maria, den “businessy freerider”

eyerim office tour finance & executive office Maria

Maria er vores søde, men ballsy COO. Hvis du ikke fik forkortelsen, og hvad præcis det gør, så er det meget. For eksempel designer og implementerer hun forretningsstrategier til at opfylde eller overstige indtægter, overskud og pengestrømme ved eyerim; Som chef for IT overvåger hun teknisk udvikling og andre sjove ting, der går sammen med det; hun hjælper vores økonomidirektør og er eyerim’s HR - styrer ressourcer relateret til medarbejdere; og juridisk hjælp. Hun elsker folket på eyerim, dets potentiale, drev og det sexede marked. På sin fritid nyder de 27 årige også snowboarding, surfing (når hun kan), bjerge, vin med venner, dokumenter og gallerier. Nogen fancy hende endnu? Gå til hendes instagram og opdag mere.

Michal, den "beskedent (den) bedste"

eyerim office tour finance & executive office Michal

Denne meget beskedne fyr ligner måske ikke den, men han er marketingguru! Han er interesseret i vores marketingstrategier, planlægning, rapportering og marketingbudgetter. Han elsker det unge, dynamiske team på eyerim, såvel som den generelle dedikation af alle på eyerim. Hans hjerte slår ikke kun for marketing, men også musik! Michal er musiker og i sin fritid nyder han at spille sine elskede trommer med sit band. Han er beundrer af bjergene og dens natur - om foråret elsker han vandreture og om vinteren nyder han sig på skiløb på de snedækkede skråninger.

Martin, den ”eventyrlystne achiever”

eyerim office tour finance & executive office Martin

Bortset fra det faktum, at Martin er eventyrlystne, er han selvfølgelig en fyr af en præstation - i hans kun 27 år er han administrerende direktør og medstifter af en hurtigt voksende forretning. Åh ja, det er det! Udover den sædvanlige beskrivelse af en administrerende direktør beskrev han sit job på en meget enkel måde - sørg for at alle ved, hvor eyerim er på vej hen til. Han tager sig også af at sætte de rigtige mennesker på de rigtige pladser. Hvad Martin elsker at arbejde ved eyerim er, at alle altid kan se resultaterne af deres hårde arbejde; og de fantastiske muligheder med et fantastisk team. Han elsker fitness og når han finder lidt fritid for sig selv, elsker han at bruge det ved at rejse og opleve nye ting. Tjek hans instagram fuld af de seneste rejser.

Yassaman, den "store drømmer"

eyerim office tour finance & executive office Yassaman

Hvis jeg kunne vælge en "skrive minimalistisk", er det vores Yass. Hun er også en af grundlæggerne af eyerim, og efter Iran, hendes moderland, er Slovakiet sit andet hjem. Når hun blev spurgt om, hvad hendes jobbeskrivelse er, svarede hun simpelthen: "Har store ambitioner for eyerim og altid skyde for stjernerne." Med andre ord er hun vores marketingdronning. Folk er grunden til, at Yass elsker at gå på arbejde hver dag, og som hun sagde, er ingenting umuligt hos eyerim. Det er til at elske, ikke? På sin fritid læser hun bøger, spiller på hendes PS4 eller på klaver. Hun beundrer kunst og elsker at rejse. Lær hende bedre at kende her!

Jakub, den “little creative”

eyerim office tour finance & executive office Jakub

Det er ikke i orden at have favoritter, men i denne artikel, er Jakub absolut mit. Efter to timer med konstant at tænke på 2 ord for at beskrive sig selv, kom han op med den "lille kreative" marmelade. Hvor genialt er det? Nå, Jakub er ikke kun geni på den kreative dagsorden, men også i eyerim finance - han forvalter, planlægger og rapporterer alt dette. Han er 25 år gammel student og elsker at arbejde hos eyerim på grund af de gode venner, han har fundet her og eyerim’s berømte flekstid. Han dyrker sport eller bruger kvalitetstid sammen med sine venner eller ved at hente sin yndlingsbog. Tjek hans instagram og lær ham bedre at kende.

Ja, vores team er simpelthen fantastisk. Vi er alle meget forskellige mennesker med forskellige livsstil og forskellige ideer, men det er det der gør os eyerim - en forretning med hjertet. Hvis du tænker på at give os lidt mere at gøre, skal du gå til vores hjemmeside og bestille nogle briller derefter, eh? Vi ville absolut elske det.

Bare rolig, en anden episode kommer snart!