Har du brugt timer på at beslutte, hvilke solbriller der passer dig bedst? Solbriller der sidder ordentligt, kan hjælpe dig med at skabe et fantastisk look! Vidste du, at du nemt kan bestemme din bedste pasform ved hjælp af din ansigtsform? Hvis ikke, er du heldig i dag! Tjek vores ugentlige guide til solbriller der matcher med din ansigtsform. Ovale ansigter, vent venligst!

Hvis du vil opnå et stilfuldt look og finde de rigtige solbriller til dit ansigt, er det første skridt at bestemme, hvilken form dit ansigt rent faktisk har. Der er fire grundlæggende former, som vi skelner mellem - oval, rektangulær, hjerte og rund form. For at afgøre din, behøver du ikke bruge en lineal, du kan enkelt vurdere det, ved at måle med dine fingre. Eftersom dagens indlæg er afsat til ovale ansigter, lad os tjekke deres karakteristiske træk:

•  dit ansigt er langt og tyndt

•  din hage er lidt smallere end din pande

•  dit ansigt er bredest ved dine kindben

•  din kæbe er afrundet og har ingen hårde kurver

Hvad synes du så? Er du typen med et ovalt ansigt? Hvis dit svar er ja, bør du fortsætte med at læse og finde ud af mere om briller, der er forudbestemt til at skabe et perfekt match for dig. Lad os finde de rigtige solbriller til jer, ovale ansigter. Vi præsenterer dig for et særligt udvalg af solbriller, der helt sikkert er gode til dig, uanset om du er mand eller kvinde.

DAMER

I er de heldige! For resten af os, er der kun misundelse. Dit ansigt er et spændende blankt lærred, når der skal vælges solbriller. Du kan slippe afsted med næsten enhver stil, selvsikkert. Du må ikke smide muligheden for at lege med forskellige farver, former eller vinkler, væk - der er bogstaveligt talt ingen grænser for dig. Retro cat-eye eller runde rammer er gode til at komplimentere dine kindben. Klassiske Ray-Ban Aviator eller Ray-Ban Erika passer dig også perfekt.  På den anden side, kan rektangulære eller trendy firkantede rammer, pænt afbalancere din lodrette ansigtspasform Om du beslutter dig for futuristiske Dior, legende Fendi eller chikke MiuMiu - vil dit udseende vil skille sig ud!

Perfect match for your face shape oval face sunglasses

HERRER

Flot klaret, du har vundet den genetiske jackpot! Jeg gætter på, at du helt sikkert vil bruge lidt tid på at surfe efter det perfekte par på eyerim. Med en oval ansigtsform, der er højere end det er bredt, er dine muligheder uendelige. Nyd at eksperimentere! Overdimensionerede og dristige former som aviator, er de bedste for dig. Tjek nogle Ray-Ban Aviator, eller ren elegance, Persol, vil klare det det hele for dig! På den anden side, kan rektangulære rammer pænt af balancere dine ansigtsforhold. Hvis du er en sportsentusiast, kan Oakley tilbyde dig nogle fine rektangelformer, der passer til enhver sportsaktivitet. Glem endelig ikke at lege med teksturer, der passer til din personlige stil. Designer specialiteter som Dior, eller Marc Jacobs - du er en mester i dem alle.

Brug vores virtuelle prøveværktøj på eyerim for at se, hvad der passer bedst til dig. Prøv det selv, eller inviter en ven til at få en andens mening. Tjek vores komplette udvalg af solbriller til ovale ansigter. Hvis du ikke tilhører denne gruppe af perfekt formede ansigter, uden problemer med at vælge deres perfekte solbriller, så gå ikke i panik! Der er masser af stilarter, du kan bære. Hold øje - i næste uges ansigtsguide vil vi præsentere perfekte kombinationer til vores elskede hjerteformede ansigter!