Dage løber hurtigt, og her er vi tilbage igen med vores vejledning om, hvordan du vælger et par fantastiske soler i henhold til dit ansigt form! Efter at have dækket ovale, hjerte og rektangulære former er den eneste venstre tilbage et rundt ansigt. Mine damer og herrer, kom tættere på skærmen!

I dag ser vi på runde ansigter og fortæller dig, hvad der er de sandsynlige rammer, der vil gøre dit overordnede udtryk til en udtalelse. Da vores ansigts guider normalt begynder at pege i spejle, frontal kameraer og andre reflekterende overflader for at bekræfte, at du virkelig har den ansigtsform, som vi diskuterer her, lad os ikke bryde traditionen. Så gentag efter os: Spejl, spejl på væggen, fortæl mig om jeg har:

• sødt buttede kinder, der visuelt udvider dit ansigt for at matche dens længde

• højt fremtrædende kindben

• blød oval kæbe

• og i modsætning til firkantet ansigt har din smallere hage og pande end kindbenets bredde

Samlet set skal dit ansigt ligne en cirkel. Lyder bekendt? Nå, hvis ja, lad os kontrollere, hvilke rammer der er et must-have for dig, og hvilke der skal undgås!

DAMER

En pige med runde ansigt, du er vant til at blive kaldt alle de sødeste navne, og dog drømmende og hyggeligt du kan se det er ikke altid nemt at vælge et par briller til dig, da dit ansigt er så specielt! For at undgå at fremhæve dens fylde skal dit mål være at vælge rammer, der tilføjer kontrast og placerer de rigtige accenter. Derfor skal du generelt søge brede, kantede rammer med tykkere bro eller kantede halv-rangerede rektangulære rammer. De vil visuelt tilføje længde til dit ansigt og få det til at se slankere ud. En anden stilfuld mulighed: clubmasters eller vinkel rammer med ujævne kanter ved templer! De vil helt sikkert komplimentere dine øjne skønhed. Du kan også gå til mere kølige pilot- eller flyve rammer, men undgå helt små og runde glas. Disse forbedrer dit ansigtets rundhed og giver en vibe af en gymnasielærer, som du absolut ikke vil have!

Farverig, prøv lyse farvevarianter med funky pynt pryd og snazzy udskrifter. Tjek også rammer med fleksible næsepuder, da de garanterer den bedste komfort.

sunglasses for your face shape women

HERRER

Fyre med runde ansigter har som regel en slags varmhjertet nabo-next-door udseende og de er sikkert garn til at skifte den til en mere kantet, coolish én. Rammer kan være meget hjælpsomme i denne henseende; især hvis du vælger nogle vinkel rammer, der er brede nok til at kompensere deres højde. For eksempel overveje at købe et par wayfarers, der ville tilføje klasse til dit udseende, eller gå efter nogle gode gamle pilot rammer, der indeholder kølighed og manlighed i dit udseende. Lysfarve piloter som himmelblå ville være særligt trimning. Tjek også sorte clubmasters med træ eller specialer, der er lavet af træ eller genbrugt plastik - de vil helt sikkert adskille dig fra mængden. Du bør alligevel undgå runde og små rammer, såvel som overdimensionerede!

sunglasses for your face shape: round

Det er det, folk! Vi talte allerede om alle de store ansigtsformer. Begynder dette med tankegangen om at trække nogle få nyttige råd om, hvordan du vælger det rigtige par rammer til det ansigt, du har, tror vi, at hjælpelinjerne var til hjælp for dig. Men sørgeligt er det at afslutte denne rubrik, vi vil helt sikkert udforske mere og komme op med nogle endnu mere kreative og engagerede emner at dække. Dine behov kommer først, så vi lover det vil ikke være mindre sjovt!