Snebriller er en vigtig del af snowboarderens eller skiløbernes tilbehør, og hvis du vil dem til at vare længere end en sæson, bør du tage dig af dem ordentligt. Rengøring af dine snebriller er super nemt og kræver ingen specielle værktøjer. Her er 5 ultimative tips, der hjælper dig med at beherske din daglige briller.

#1 Er dine beskyttelsesbriller kommet i en opbevarings-taske? Brug den.

Næsten alle goggle mærker på eyerim tilbyder en slags opbevarings-taske. De dejlige snebriller, du lige har købt, fortjener ikke at blive ridset eller beskadiget, og du skal altid huske at gemme dem ordentligt, når du ikke bruger dem og holder dem beskyttet..

#2 Dos og don'ts af rengøringsteknik til yderlinser

Sne, is eller regn kan nemt ødelægge dit syn. For at rengøre ydersiden af dine beskyttelsesbriller behøver du ikke bruge noget særligt. Den bedste måde er at ryste sneen af og lade objektivet tørre af naturligt. Først når det er tørt, skal du prøve at rengøre linsen ved at gnide eller tørre med tasken eller mikrofiber rengøringsdugen.
Hurtig tip: Hvis linsen har is på den, skal du prøve at varme den op, inden du rengør den. Sæt det inde i jakken eller opvarm det ved at trække vejret på det. På denne måde forhindrer du det i at blive ridset.

Tør aldrig dine beskyttelsesbriller med handske eller klud. Sådanne materialer kan gnide den reflekterende linsebelægning eller irreversibelt ridse linsen. Sne er heller ikke en ordentlig hjælper i denne situation. Den er lavet af iskrystaller og indeholder ofte snavspartikler, der kan forårsage mere skade.

ako sa starat o lyziarske okuliare oakley prizm5 tipov ako sa starat o lyziarske okuliare

#3 Vær særlig opmærksom på indersiden

Rengøring af det indre objektiv er et andet spørgsmål. Mange producenter anvender tågebelægning på den indvendige linse, som let kan beskadiges ved at tørre. Den bedste måde at holde laget af anti-fog belægning, hvor det tilhører, er at lade denne del af beskyttelsesbrillerne være alene hvis det er muligt. Nogle gange kan støv eller sne komme derinde, og du skal håndtere det. For det første skal du ryste sneen af og lade linsen lufttørre. Hvis der er fugt derinde og du tørrer indvendig linse, vil du tørre dens anti-tåg-belægning af, som du absolut ikke vil til at ske.

#4 Har et ekstra par

At have et ekstra par snebriller med dig på en skråning kan være en rigtig god ide, ikke kun for forskellige vejrforhold. I tilfælde af at du falder og får sne i dine snebriller, kan du simpelthen gribe dit reservepar og komme tilbage på skråningen, mens den anden tørrer, og holder den i god form.

#5 Kvalitet varer længere

Hvis du ved hvordan man tager sig af sine snebriller, vil de vare mere end en sæson. Kvaliteten af mærket og brillerne selv er også vigtigt. Bedre linser varer længere, billigere beskyttelsesbriller vil ikke ledsage dig i skråningerne for evigt. Derfor tilbyder vi på eyerim sortiment af snebriller mærker fremstillet af markedsledere med fokus på teknologisk præcision, klar vision og den ultimative skiløbs-oplevelse. På den anden side bør du ikke glemme, at selv snebriller fremstillet af materialer af høj kvalitet stadig skal beskyttes og tages hånd om.

5 tipov ako sa starat o lyziarske okuliare

På grund af den særlige måde, der fremstilles snebriller, har de også brug for særlig pleje, og du har betalt en formue for dem af denne grund. Hvis du ikke ønsker at købe et nyt par hver anden sæson, skal du passe på dem. Følg vores nemme vejledning, og dit yndlings par snebriller forbliver hos dig også i de kommende år. Hvis du vil tjekke de seneste vintersamlinger af goggle-eksperter som Oakley, uvex, Bolle og andre, kan du besøge vores hjemmeside - der finder du dem alle!