Hvis du er ved at købe et nyt par Ray-Ban solbriller, eller hvis du allerede har købt et par online, skal du sørge for at bruge dine penge klogt. Ved at følge disse regler bliver du en ekspert, og kan se falske Ray-Bans ved første øjekast!

Kvalitet

Hold dine Ray-Ban briller og se på dem tæt på. Vejer de nok? Er de solide nok? Alle ægte Ray-Ban produkter er fremstillet af højkvalitets materialer, de er holdbare og skåret ud af  ét stykke acetat. Når det kommer til Ray-Ban linser, bruger de fleste af modellerne et overlegent glas. Selv om du støder på andet materiale, tag det roligt, det er nok et nyere design - disse bruger ikke udelukkende glaslinser.

how to spot fake ray ban sunglasses

2 Oprindelse

Alle Ray-Ban produkter er fremstillet i Italien. Ikke sandt? Tja, overraskende nok, ikke dem alle sammen. Folk har en tendens til at tro på, at "Fremstillet i Kina" skiltet, der dukker op med hensyn til et Ray-Ban mærke, er en ultimativ indikator for en forfalskning.

Men, Luxottica, Ray-Ban fabrikant, har sine fabrikker både i Kina og Italien. Selvom størstedelen af produktionen er baseret i Italien, fremstilles nogle få modeller stadig eksklusivt i Kina , eller i både Italienske og Kinesiske fabrikker. Men der er ingen tvivl om, at kvalitetsstandarder forbliver de samme.

3 Indhold

Nu til indholdet. Alle Ray-Ban solbriller leveres med en ikonisk emballage, som du bør være opmærksom på.

Papiræske: Sølv, skinnende papirkasse med Ray-Ban logo på. Hvis du kontrollerer siden, skal der være en etiket med stregkoder på - et bevis på en velrenommeret forhandler.

Etui: Ray-Ban producerer forskellige etuier til forskellige modeller, men størstedelen af dem føles og ligner ægte læder. Ethvert Ray-Ban-etui skal også have en blank guldforsegling på forsiden til venstre, hvor der står, "100% UV-beskyttelse - Ray-Ban - Solbriller af Luxottica". Når det kommer til Ray-Ban Junior-produkter, kan disse som en undtagelse også fås med en farvet tekstilpose.

Rengøringsklud: Glem ikke rengøringskluden, der er afmærket med Ray-Ban - altid lavet af højkvalitets materiale og med et logo, som kopierne ofte glemmer.

Brochure: Der er mange vejledninger, der skriver om ægthed eller garanticertifikat. Sandheden er, at det ikke eksisterer. Ray-Ban emballage indeholder altid en lille brochure, der indeholder salgsfremmende billeder, produktegenskaber og regler, der opsummerer, hvordan du skal passe på dine briller. Denne brochure er dog ikke et ægthedscertifikat. Uanset hvad, vær altid forsigtig med enhver form for stavning eller produktmæssige fejl i denne brochure - der bør ikke være nogen.

4 Ray-Ban logo

Der er flere steder på et ægte Ray-Ban produkt, der skal indeholde et Ray-Ban logo.

Linser: Størstedelen af Ray-Ban produkter har et 'RB' ætset på venstre linse, lige ved siden af hængslet. Hvis du ejer en polariseret version, skal 'Ray-Ban P' også været ætset ind i det øverste hjørne af den højre linse. Hvis "P" mangler, skal du være forsigtig, dine solbriller er enten ikke polariserede eller autentiske.

Ray-Ban produkter indeholder også et høj kvalitets klistermærke med et Ray-Ban logo, der statisk fastgøres til linsen. Eventuelle tegn på lim under klistermærket kan indikere, at det er en forfalskning.

Næsepuder: Metal Ray-Ban solbriller har normalt gennemsigtige næsepuder, der sidder på din næse. Igen kan du få øje på 'RB', der er indgraveret i midten.

5 Brillestænger

Når du kontrollerer brillestængerne omhyggeligt, skal de indeholde oplysninger om dit produkt på indersiden af venstre brillestang, samt modelnummer, og detaljer om størrelse. Nogle modeller som Ray-Ban Wayfarer eller Ray-Ban Justin har også et "Ray-Ban" mærke fastgjort til brillestangen. Kontroller mærket, det skal være lille og fastgjort med stifter, i stedet for lim.

 

I starten kan det, at købe falske solbriller måske virke som en god handel. Men ved slutningen af dagen, er det ikke helt rigtigt. Mindre kvalitet, dårlige materialer - der er flere grunde til, at falske solbriller er ubehagelige for dig. Vær altid forsigtig, og pas godt på dine øjne. Og fortryd aldrig, at investere dine penge i et par gode kvalitetsbriller. Kig på Ray-Ban kollektion 2017 på eyerim nu, og find dine yndlingsbriller.