11.11.2021 19055 visninger 4 minut læses GÅ TIL EYERIM ONLINE BUTIK

Movember: Briller x Staches

Lad os sige det lige: Movember er her! Kære herrer, spiring af overskæg er på alle måder opmuntret, og damer bliver nødt til at klare det. Fordi denne gang gør du det ikke kun for at retfærdige dem, men også for at deltage i bevægelsen for at være opmærksom på mænds selvmords- og sundhedsspørgsmål, såsom prostatakræft. Plukker på alvorlige problemer betyder ikke, at det skal være sjovt! Efter at vi har været igennem tømmerskægsmode og oplevet omfanget af kreativitet, har gutterne vist deres skæg-styling, Movember-tendenser kan ikke være mindre kunstneriske og funky. Især i kombination med nobby-briller. Lad os kigge nærmere!

HANDLEBAR x Ray-Ban Clubmaster Optics

Et håndtag overskæg er den klassiske en du normalt ser i gamle film; den har udvidede, buede ender og den tyske generals kejserlige stemning. Denne særlige styling fik sit navn til den slående lighed med cyklens styr, men det ser ud til at være kendt for længe siden, da arkæologer fandt det selv på gamle statuer! I dag har hipsterkultur glædelig adopteret stylingen og prydet den med mere jazz. For at opnå et elegant indstillet klædehåndtag skal overskægsejerne tage et kig på Ray-Ban Clubmaster Optics kollektionen. Dens retro-inspirerede mode minder os om den smukke elegance af 90'erne. Kombineret med et slankt greb mo, et sådant udseende udstråler en flair af poleret mandlighed og på ingen måde ser forældet ud. Bemærk, at den halvrunde linje ser særligt flatterende ud i aflange og runde ansigter.

movember eyeglasses rayban clubmasters movember eyeglasses rayban clubmaster optics prescriptions

GOATEE x Tom Ford

Goatee stil, en anden snappy stache, ligner det sparsomme, gedeskæg, hvorefter det tager sit navn. At have denne type stache betyder normalt voksende ansigtshår kun i hagen området og undgå at have noget hår på kinderne (kindben). Denne sportsart er ofte udført af Brad Pitt og Kevin Hart, som er mere egnet til at opretholde et modent, spunky look. Brace det med et par klassiske wayfarers som Tom Ford FT530 og tilføj mere af en sexet highbrow flair til dit udseende. Både i formelle og uformelle tilfælde vil de kantede rammer være specielt smigrende på runde og ovale ansigter, og det enkle, men elegante design vil se bedst ud som et moderigtigt tilbehør til en klassisk smoking.

movember eyeglasses tom ford movember eyeglasses tom ford prescriptions

SHORT BOXED x BOSS by Hugo Boss

Indrøm det: nogle fyre elsker bare deres skæg så meget, de er ikke villige til at opgive dem! De vil ikke gerne betragtes som moderne Yeti selv, så pladsen til kombinationen af ​​en mo og skæg stil har dukket op. Præcis populært blandt skæg-fans, kort boksning er en eufemisme for dristige udfordrere enten på arbejdspladsen eller på en vandretur i Himalaya. Kombinationen af ​​pæne afgrøder og fremhævede vinkler øger handsomeness for deres kæbe og kindben, mens den overordnede stil kun har brug for den eneste detalje til at være en total morder: og det er et par stilfulde specs! Den varme Hugo Boss BOSS0681 er den perfekte match. Den har en elegant rund form og trendy farvevariationer, der ser utroligt gode ud på hjerteformede og firkantede ansigter. Denne model har ekstra behagelige fordele som 100% UV-beskyttelse og 100% allergivenligt materiale. Uanset hvad, med et sådant udseende, er du bestemt til at få et indtryk af en succesfuld professionel, både ved slående tilbud og stjæle hjerter!

movember eyeglasses hugo boss movember eyeglasses hugo boss prescriptions

DALI x Giorgio Armani

Du har måske ikke tænkt på denne slags overskæg, vores kære læser, men det har sikkert et særligt sted blandt alle. Den skøre Dali mo, den unikt tynde stache med opadbøjede ender på en pænt barberet kæbe, der engang blev kaldt "den mindste ... i verden" af Time Magazine (indtil den voksede længere). Sjovt nok, den berygtede stamfader til surrealismen, der gav stilen sit navn, udgav endda en bog dedikeret udelukkende til hans fancy stache kaldet "Dali's Mustache". I forordet, hvorefter Dali går endnu længere for at kreditere sin elskede kone Gala som overskæggets værge-engel! For de af jer, der længes efter en forbløffende debut som ekstravagante fashionistas, synes Giorgio Armani AR5059 kollektionen at være den perfekte pasform! Ideel til stort set enhver form for ansigt (hvis du klarer at vokse stache) går det godt i kombination med kun så besynderlige briller. Så gå ikke glip af disse!

movember eyeglasses giorgio armani movember eyeglasses giorgio armani prescriptions

FEDERAL STANDARD x Ray-Ban Aviator

Endelig er der et udtryk i ordbogen for overskægs-terminologi, der betegner en stil, der ikke har en mo overhovedet! Den såkaldte "føderale standard" er et relikvie af pænt barberet, amerikansk hær krav til sine freshmen rekrutter. Men som tidenes perfektionister er rigelige blandt mænd, foragter de ofte enhver tilstedeværelse af ansigtshår og barberer det, så snart de får tid på deres travle tidsplaner. For denne specielle form for støtte til de fineste fine ansigter har Ray-Ban RX6489 meget at byde på. En klassisk flyve-ramme, som blev udviklet i midten af 1930'erne af Bausch & Lomb, blev lavet med det formål at beskytte piloternes øjne, og sandsynligvis ville ingen af de faktiske skabere have forestillet sig, hvor langt en strækning disse rammer vil gøre til populære kultur og mode! Så meget som det er, udstråler den også macho vibe og passer til alle typer ansigter. Sport det modigt, som en modig general ville gøre!

movember eyeglasses rayban aviator rx movember eyeglasses rayban aviator prescriptions

Funky, seriøs artsy, provokerende - Movember er dem alle. Find det rigtige par briller på eyerim, brug kode EYERIMXMOVEMBER og afslør rabatten! Hvis du stadig er i to tanker, så lad os vide - vi arbejder sammen for at finde den 'den ene' for dig selv!

Adam

Jeg er leder af forsyningskæden i eyerim. Jeg er passioneret om fotografering og teknologi - altid klar med mit kamera. Jeg har brugt briller siden min tidlige barndom, og jeg er stolt af mine madlavningsevner - bagning tæller ikke.

RELATEREDE INDLÆG
Solbriller til din ansigtsform: OVALE ANSIGTER

Har du brugt timer på at beslutte, hvilke solbriller der passer dig bedst? Solbriller der sidder ordentligt, kan hjælpe dig med at skabe et fantastisk look! Vidste du, at du nemt kan bestemme din bedste pasform ved hjælp af din ansigtsform? Hvis ikke, er du heldig i dag! Tjek vores ugentlige guide til solbriller der matcher med din ansigtsform. Ovale ansigter, vent venligst!

Blogger’s Guide til Solbriller: Ultimative Spring Trends 2018

Foråret er endelig kommet, og vi har udarbejdet en guide til de bedste solbriller trends for 2018! Kig på vores dejlige bloggere og deres favoritvalg.

De bedste street style looks fra Fashion Week 2018

Fashion Uger er en stor sag for alle, der arbejder i modebranchen, og vi er her for at tage dig til gaden lige før modeudstillingen - mania begyndte.

DISKUSSION