21.2.2018 166725 visninger 5 minut læses GÅ TIL EYERIM ONLINE BUTIK

Oakley PRIZM teknologi - Lense, der revolutionerer sporten

Oakley er anfører i linseteknologier i sport siden for evigt. Med udgivelsen af deres PRIZM-linseteknologi, der magisk tuner visionen for sportsspecifikke miljøer, blev de en game changer, der tager solbriller og skibriller til helt nyt niveau. Hvad er den hype omkring Prizm, hvordan virker det, hvad det har at byde på, og hvordan kommer denne teknologi til at være blandt de største atleter i verden? Vi har svaret.

Hvad er PRIZM, og hvordan virker det?

Selvom dine øjne kan skelne mellem 10 millioner farver og se objekter, der bevæger sig under forskellige lysforhold, har de til tider brug for hjælp til at se ting, som din hjerne normalt ikke ville kunne behandle. Ved at måle hele det elektromagnetiske spektrum i meget specifikke miljøer har Oakley’s ingeniører forsøgt at definere farver, som er de vigtigste i bestemte indstillinger som floder, veje eller barske bjergskråninger. Efter 15 års forskning og udvikling introducerede Oakley deres proprietære Oakley Prizm ™ -linseteknologi, der i princippet finjusterer visioner baseret på et unikt sportsmiljø, så linserne arbejder for at fremhæve farver og bidrage til at forbedre ydeevnen og sikkerheden.

Denne teknologi er grundlæggende den første specialbyggede linse til specifikke sport og aktiviteter, og det er simpelthen en game changer, der løser miljøproblemer, som alle sportsfolk står over for hver dag. Oakleys mål er at revolutionere sporten, og vi må indrømme, at de går i den rigtige retning her, helt sikkert!

 

Er der forskel på Prizm og Polariserede linser?

Siden Oakley har udgivet deres Prizm-objektiver, har der været en stor hype med denne nye teknologi, men der er stadig mange, der tror, at der ikke er så meget forskel mellem Prizm og polariserede linser. Nå er det korte svar her 'ja, der er', polariseret og Prizm er meget forskellige ting. Prizm-objektiver er dybest set en familie af kontrastlinser, men hvad der gør dem forskellige fra resten er, at de kan finjustere hvilke farver der præcist filtreres eller kan passere spektret. Denne evne gør forskellige Prizm-objektiver optimeret til bestemte sportsgrene eller aktiviteter, såsom golf, vandreture, skiløb eller snowboarding. Polarisering er derimod et filter, der blokerer alt vandret lys, der bliver reflekteret fra glatte overflader, såsom våd vej eller vand. Dybest set kan ethvert objektiv eventuelt have polariseret filter, uanset om objektivet er kontrast, Prizm eller neutralt.

Oakley Prizm skibriller - Revolution i vintersport

Oakley's snesport Prizm-linse blev først udgivet i 2014, og allerede siden da vidste alle i Oakley, at det ville være juvelen i denne serie. Siden lanceringen har Oakley ikke stoppet med at frigive nye versioner af linser indstillet til vintersport. Skibriller med PRIZM ™ -linseteknologi giver dig mulighed for at se støt, huller og alle detaljer på skråningen, som dine øjne altid har kæmpet for at se. Disse revolutionerende linser kommer i seks forskellige nuancer, som alle kan udføre med et større udvalg af lysforhold.

Oakley PRIZM™ Black Iridium
Oakley PRIZM™ Black Iridium
Forhold: Lys / Solrigt vejr
VLT: 3 - 8%
Kategori: S3


Oakley PRIZM™ Sapphire Iridium
Oakley PRIZM™ Sapphire Iridium
Forhold
: Lys / Medium / Skyer
VLT: 8 - 18%
Kategori: S3 - S2


Oakley PRIZM™ Jade Iridium
Oakley PRIZM™ Jade Iridium
Forhold:
Lys / Medium / Skyer
VLT: 8 - 18%
Kategori: S3 - S2


Oakley PRIZM™ Torch Iridium
Oakley PRIZM™ Torch Iridium
Forhold:
Lys / Medium / Skyer
VLT: 8 - 18%
Kategori: S3 - S2


Oakley PRIZM™ Rose
Oakley PRIZM™ Rose
Forhold: Medium / Sne og Tåge
VLT: 18 - 43%
Kategori: S2 - S1


PRIZM™ Hi Pink Iridium
PRIZM™ Hi Pink Iridium
Forhold: Lav / Sne og Tåge
VLT: 43 - 80%
Kategori: S1

Gode nyheder! I dag er PRIZM ™ -linseteknologi repræsenteret på alle yndlings Oakley-skibriller, så du kan nyde perfekt klarhed uanset din stil. Fra verdensomspændende bestseller Oakley Flight Deck og lillebror Oakley Flight Deck XM, eller meget lignende Oakley A-Frame 2.0 til Oakley Airbrake XL, som har et populært Stormtrooper look. Oh! Og selvfølgelig er vores foretrukne Oakley Line Miner også om bord! Traditionelle old-school linser er ved at blive glemt, når du oplever denne Prizm magi.

Prizm teknologi er blevet godkendt af mange store atleter. Verdensmester slopestyle rytter Mark McMorris er en af mange olympiske medaljeer, der har testet sneoptimerede Prizm-objektiver, og i dag har han også sin egen Oakley Signature Series tilgængelig på eyerim. For ikke at nævne legender som Lindsey Vonn, Shaun White eller Aksel Lund Svindal, hvis succes vidner om den revolutionære evner i den magi, der hedder PRIZM.

Oakley PRIZM ski goggles

Oakley Prizm sport solbriller - Golf, Road, Trail og meget mere

Oakley ingeniører skubbede grænserne for Prizm teknologi endnu mere. De testede flere sportsmiljøer, og i dag er der mange Oakley solbriller, der har PRIZM-objektiver optimeret til sport af enhver art, som Prizm Golf, Prizm Road, Prizm Trail og mange flere.

PRIZM™ Road sport sunglasses
PRIZM™ Road

Denne linse forbedrer de blå og grønne og hjælper hver cyklist til at se alle detaljer og ændringer af vejoverfladen. Tag et par Oakley Radar EV PATH Prizm og nyd turen.

PRIZM™ Golf sport sunglasses
PRIZM™ Golf

Disse linser tillader golfspiller at se ændringerne i teksturer og de forskellige grønne toner. Træk kurset i et par Oakley Flak Draft Prizm solbriller og se tydeligt, hvor grovheden begynder og de grønne ender.

PRIZM™ Trail sport sunglasses
PRIZM™ Trail

Fantastiske linse, der forbedrer røde og brune, så du ser sand, sten og rødder i snavsforhold i lysets hastighed. Prøv Oakley EVZero Path Prizm - perfekt valg for trail løbere, vandrere og mountainbikere, der elsker adrenalin.

PRIZM™ Deep water polarized sport sunglasses
PRIZM™ Deep Water

Vandsport elskere, heads up! Denne polariserede linse øger de grønne og røde perfekt, mens den filtrerer ud blåt nuancer - ret nyttigt på åbent vand. Med et par Oakley Holbrook Metal Prizm får du en bedre oversigt over, hvad der foregår dernede.

Både Oakley Prizm Sne og Sport linser giver en drastisk forbedret kontrast, hvilket resulterer i fantastiske visuelle oplevelser i alle sportsgrene. Gå videre til oakley.com for at få mere at vide om PRIZM ™ -linseteknologien og udforske de forskellige muligheder, der tilbydes. I sidste øjeblik sluttede Oakley sammen med VSCO, populær fotografeditor, for at bringe Prizm-teknologi direkte til dine telefoner. Så hvis du spekulerer på, hvad det er at se gennem Prizm, tjek deres fantastiske Oakley Prizm forudindstillinger og se forskellen.

Oakley PRIZM sport sunglasses polarized

Ingen ord eller billeder vil nogensinde udtrykke 'Prizm objektiv'-oplevelsen, du skal selv prøve det! Se vores udvalg af Oakley ski og snowboard goggles med denne tech magi og udforske hvad der betyder perfekt klarhed. Køb skibriller på eyerim indtil 25/02 og nyd 20% af din ordre med det samme. Og det er her, det bliver endnu bedre ... Hvis du går til vores Facebook side nu, kan du vinde 750 DKK budget for et par af dine foretrukne WHATEVER på eyerim. Vi krydser fingre!

Ivana

Jeg er leder af kundepleje - en af de tidlige familiemedlemmer af eyerim. På det seneste har jeg omdirigeret min energi til blog, hvor jeg kombinere min kreativitet med lidenskab i fotografering og kunst. Jeg er en fransk bulldogfreak afhængig af alt relateret til Skandinavien.

RELATEREDE INDLÆG
Sådan spotter man autentiske Oakley solbriller

Endnu en trinvis vejledning til at spotte autentiske briller. Lær, hvordan du skelner falske Oakley solbriller fra de ægte, ved første øjekast.

Det bedste af rammer: Evolution af eyewear

Det praktiske og design af briller har forbedret sig betydeligt i løbet af de sidste århundreder. Hvor godt kender du deres historie? Kom og lær om det med os.

Eyes on KERBHOLZ

I denne måned præsenterer vi en nybegynder i vores porteføjle, KERBHOLZ briller, et mærke som er bygget på kvalitet, kærlighed til naturen og lidenskab. Lad os opleve historien for KERBHOLZ sammen!

DISKUSSION