Det er virkelig svært at faktisk sige det, men sommeren er stadig langt fremme. Heldigvis er der nogle lyse februardage, hvor solen endelig er ude, og vi kan få lidt D-vitamin på vores ansigter. Når sådanne dage kommer vædder vi på, at du har lyst til at skubbe til at se fortovet under dine fødder. Ærligt, er det ikke det øjeblik du husker solbrillerne fra sidste sommer, ligger i dit soveværelse under 5 måneders støv? Hvorfor i alverden ville du bære dine solbriller om vinteren, ikke? Og det er hvad vi er her for - giver dig 4 grunde til, at du skal bære solbriller om vinteren.

1. Beskyt dine øjne

Solen er en central stjerne i solsystemet. Og alligevel kan solen med sine stærke stråler give os folk mange problemer. Vidste du, at dine dejlige øjne kan få solbrændt så let som din hud? Hvis øjnene er solbrændte, er de røde, vandige og kløende. Det er ikke meget behageligt, men helbredende tid tager kun et par dage. Selv om du gentagne gange viser dine øjne til direkte sollys, kan der være mange flere komplikationer, der truer dine øjnes helbred.
Du kan gå en smule hyggeligt vintervej, gemt i hundredvis af lag, mens du nipper til en varm choc; eller i snedækkede bjerge, der fortolker dem alle trygt på dine ski. Uanset hvor du går, skal du ikke glemme solbrillerne eller skibrillerne. Nogensinde. Selvom du føler dig som om du ikke har brug for dem, er solbriller som et spejl - de afspejler solens blænding af sneen. Ikke kun det, solbriller beskytter dine øjne mod støv, vind, rusk, is, sne og noget der hedder 'sned blindhed', der kan ske med det bedste af os bogstaveligt overalt. Her og nu skal du sætte din uldige hat på, handsker og dit yndlingspar af solbriller.

2. Forbedre dit syn

Er du mere af en "slæde ride ned ad bakken" slags person eller mere af en byopdagelsesrejsende? Eller er du den dygtige, der gør begge slags til at ske? Ikke desto mindre, når solen er op vedder vi, at du skvaller lidt! Det er ligegyldigt hvor du er eller hvad du laver, så længe du er ude. Vintersolen er en bedøvelse, men det kan let overvælde os. Lejlighedsvis føler vi os blinde eller som vores syn er blevet værre bare om få øjeblikke. Hvordan slår man dette? Vi vedder på, at du allerede ved det! Solbriller er svaret. Solbriller gør dig klarere, uden irriterende skævhed, der gør dine øjne vandige, og vigtigst af alt hjælper de dine øjne med at tabe den dyrebare fugtighedscreme, som vi kalder tårer. Din yndlings par solbriller vil få dig til at føle, at dit syn er forbedret. Prøv det.

Prečo nosiť slnečné okuliare v zime

3. Reducer tørt øje, øjenbelastning og hovedpin

Tør luft om vinteren er fænomen, som vi alle vant til. Vi har lært, at håndcreme og læbepomade er et must, hvis vi er ude. Nogle gange kan vi glemme at vores øjne kan også blive tørre, især udenfor. Når vores øjne udsættes for direkte sollys, bliver de trætte, forfærdeligt spændte, selv vores hoved kan smerte. I et menneskes øje er pupiller lederen - den styrer, hvor meget lys der kan komme til øjethinden i bagenden af ​​øjet. Øjenhinden er meget lysfølsom. Ergo, når lyset er lyst, arbejder pupillen på at beskytte nethinden fra for meget lys, der rammer den. Men hvis lyset er for lyst, kan pupillen ikke i indsnævre nok til at reducere lyseksponeringen til et acceptabelt niveau. Dette forårsager skævhed som et forsøg på yderligere reduktion af lyset, der kommer ind i øjnene, og ender i øjnene og hovedpine.
Solbriller arbejder som et oprigtigt skjold for vores øjne - de vil beskytte dem uanset hvad. Glem ikke dine knockout solbriller! Pak dem sammen med din håndcreme.

4. Fashion statement

Trods det faktum, at briller har været en del af modeindustrien i årevis, har det kun været et par årtier siden, da solbriller i vinter var en massiv faux-pas. Kun én person blev tilgivet denne frygtelige synd mod mode - Anna Wintour. Hun er modeikonet, fashion keiseren, der sætter trendene, modeopstanderen, der ikke kun bærer sine Chanel solbriller om vinteren men også indendørs. Føler du, at du vender flere hoved, du rent faktisk vil nyde, bare ved at bære enkle par solbriller på livlig februar morgen? Perfekt! Det er ligegyldigt, om du er kvinde eller mand, vær den dristige 'Anna Wintour' i din verden!

Prečo nosiť slnečné okuliare v zime

Solbriller er ikke kun et mærke af personlig smag; solbriller er et mærke af, hvor meget du tager dig af dit helbred og sundheden for dine kære. Når du passer på din krop, passe også på dine øjne! Du takker os senere. Vi tror, at efter læsning af denne artikel er der en stor chance for, at du måske føler kærligheden for et par solbriller denne vinter, men vi kan have et problem her. Tror du, at dine sommerfarver ikke går godt sammen med din vinterstil? Det er okay. Vi er på det! Tjek vores hjemmeside, vi er sikre på, at du finder de perfekte vinter nuancer, der passer til din livsstil.