7.10.2021 13537 visninger 2 minut læses GÅ TIL EYERIM ONLINE BUTIK

Fejr verdens synsdag

Verdens synsdag (WSD) afholdes hvert år, på den anden torsdag i oktober. Det koordineres af IAPB under VISION 2020 Global Initiative og fokuserer global opmærksomhed på blindhed og synshandicap. I år er verdens synsdag den 10. oktober 2019!

Verdens synsdag peger hvert år på vigtigheden af at øge offentlighedens bevidsthed om blindhed og synshandicap, der er et af de største internationale spørgsmål indenfor folkesundhed. Ca. 285 millioner mennesker verden over, lever med lavsyn eller blindhed, og alligevel kan 80% af synsforstyrrelsen undgås. Fejr denne dag med os og deltage i vores konkurrence på Instagram.

Til ære for denne lejlighed deler vi nogle interessante fakta om menneskers syn over hele kloden - mennesker som dig. Passer du på nogle af disse tal?

World Sight Day 2017

Beskyt dine øjne - de fortjener det!

Andrea

Jeg er en af medstifterne. Mit domæne har været indholdsskabelse og sociale medier. Jeg er besat med flamingoer og rejser. Jeg får de fleste af mine kreative ideer efter lange vandreture i bjergene, og jeg elsker kunst og fotografering.

RELATEREDE INDLÆG
5 reasons to buy prescription glasses online

You can have some doubts when it comes to shopping for eyewear online but read at least these 5 reasons. They may convince you!

Ultimate Size Guide - Fordi størrelse betyder noget

Find ud af en hemmelighed for at vælge den rigtige ramme størrelse. Tjek nogle nyttige tip og sørg for, at dine nye briller passer perfekt til dit ansigt.

4 grunde til, at du bør har solbriller på om vinteren

Solrige dage er ret sjældenhed i disse dage, men når de kommer forbi, kan det være lidt for meget for dine ømme øjne. Giv dine øjne den opmærksomhed, de har brug for i disse hårde vinterdage! Se nærmere på, hvorfor vi mener, at du skal har solbriller på, selvom du ikke har lyst til det.

DISKUSSION