Andrea Black

Stel farve: Sort, Linse Farve: Krystal

Varianter

Størrelse

One Size
One Size: 54/17/140 mm
På lager
30 dages retur
Forventet levering: 4 - 6 arbejdsdage
399,00 kr.
Andrea briller er designet til kvinder og repræsenterer tidløs, klassisk feminitet. De har en smuk cateye-form, der passer til ethvert ansigt. De kommer i farverne sort, Havana og bordeaux.

Stellet er håndlavet af acetat af højeste kvalitet. Sammenlignet med plastik er acetat betydeligt lettere og mere fleksibelt, har en længere levetid og er 100 % allergivenligt.

Kohe by eyerim er et nyt mærke af kvalitetsbriller, der overskrider alle trends og tilbyder briller, der passer til ethvert ansigt og personlighed. De er fremstillet med det formål, at lave trendy kvalitetsbriller til alle til en overkommelig pris.  

De kan fås med og uden styrke – det betyder, at du kan købe et stel, som kan udstyres med glas af enhver type, både med styrke eller bare glas med blåtlys filter, der kan nydes af alle. 

Når det kommer til materialer, går vi ikke på kompromis, vi sænker blot priserne. Vores stel kommer i acetat, plastik og metalmaterialer.

Udeladelsen af mellemleddet er grunden til, at vi kan holde prisen nede. Brillerne sendes  fra fabrikken direkte til dit hjem.

Dette stel kan bruges til læsebriller, langsynetbriller, skærmbriller, eller endda solbriller med styrke, som også kan vælges i konfiguratoren. Vores eyerim vision glas er fremstillet i samarbejde med den franske optiske gigant Essilor Group, som er verdens største producent af brilleglas. 

Parametre

Model
Andrea Black
Stelfarve
Sort
Linse Farve
Krystal
Stel
Cat Eye
Steltype
Full-Rim
Polariseret
Ingen
Rammemateriale
Acetat
Køn
Kvinder
Fabrikant frame farve
Shiny Black
Fabrikant linse farve
Crystal

Hvorfor eyerim

Gratis fragt
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse
Størrelser
S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet
Del
Andrea Black
399,00 kr.

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Shopping på eyerim.com
Gratis fragt
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt