• E-shop
  • Info
  • Konto

Briller med styrke til damer

Vær altid stilfuld og vælg fra vores brede udvalg af briller på recept til kvinder. Moderne stel i cat-eye form samt med runde, kantede og populære aviatorstel passer til forskellige typer ansigter. Gør dine briller til et originalt tilbehør til hver dag.

Sådan vælger du briller med styrke til kvinder

Du skal altid overveje din ansigtstype og din stil. Går du ofte ud klædt i sportstøj eller er elegance mere dig? I så fald, så tag fat i blødere klassiske briller. Hvis du kan lide trends og du ikke er bange for at eksperimentere, så kig efter dyremønstre eller ukonventionelle former.

Hvilke briller har du brug for?

Hovedforudsætningen for det korrekte valg af kvinders briller på recept er ikke kun deres form og udseende, men også en recept fra en øjenlæge. Baseret på dette og styrken kan du bestille briller på recept online lige til dig. Derfor skal nærsynede få briller med minus styrke og langsynede med f.eks med læsningsproblemer skal have briller med plus styrke.

Vær altid opmærksom på kvaliteten af brillerne

Køb ikke billige og allerede "færdige" briller fra stativerne i butikker og tankstationer. Det er meget sandsynligt, at de ikke vil passe til dine individuelle behov. Kun en læge kan med en detaljeret undersøgelse afgøre, om du har brug for forskellig styrke til hvert øje. Og så kan lægen ordinere bifokale eller multifokale briller.

Hvilke materialer er stellet lavet af?

Det stilfulde udseende af kvinders briller på recept skabes ikke kun af glas, men også af deres stel. De mest almindelige stel er fremstillet f.eks af plastik, acetat, metal eller stål. Aluminum, propionat eller titanium, som er velegnet til allergikere, er dog også populære.
Vælg den rigtige form for briller
Ansigtets form spiller en stor rolle i valget af briller på recept, som skal også være et modetilbehør. De rektangulære former på brillerne egner sig for eksempel til et rundt ansigt. Hvis du har et hjerteformet ansigt, vil såkaldte cat-eye se bedst ud på dig.

Hvilken form for briller leder du efter?

Skjul filter Vis filter
Filter
Sortering: Efter dine favoritter  
Filtrer efter
Viser: 3170
Viser 1 - 48 / 3170
< 1 3 ... 67

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 740,00 kr.
60 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelse

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Vælg
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 740,00 kr.
60 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del