I. Indledende vedtægter

 1. Disse vilkår for kampagnen med titlen: "Black Fair Friday", fastsætter regler, betingelser, omfang, vilkår for annoncering, for brug og beføjelser for deltagerne i kampagnen, samt arrangørernes forpligtelser.
 2. Kun kunder der opfylder vilkår for deltagelse i kampagnen kan deltage. Dette gør dem til deltagere i denne kampagne ("Kampagnedeltageren").

II. Kampagnens formål og vilkår for deltagelsen

 1. Formålet med kampagnen er at give deltagerne muligheden for at anvende rabatten i kampagnen i henhold til kampagnens betingelser så længe den varer, herunder levering af en rabat, der reducerer prisen på produkter anført på hjemmesiden: https://www.eyerim.dk ("Produkterne") med det beløb, der er angivet i afsnit 2 nedenfor ("Rabattens formål").
 2. Rabatten ydes med følgende beløb:
  • 23 % på alle modeller af ikke i forvejen nedsatte solbriller eller briller med styrke med en samlet værdi over 1100 kr ved brug af koden: BF23DK
  • 23% på stel sammen med glas med koden: BF23SEE
  • Gratis basisglas ved køb af stel fra eyerim-kollektionerne (OiO eller Kohe by eyerim) med koden: BFDKLENS. Rabatten gælder ved valg af standardglas med et indeks på 1,5. Hvis du vælger en anden type glas med styrke eller andre forbedringer, vil 99 kr blive trukket fra det endelige antal glas i din kurv. Hvis du har behov for en styrke på mere end -6, er det på grund af fremstillingsprocessen desværre ikke muligt at vælge basisglas. Vælg en anden type glas, og 99 kr. vil blive trukket fra det endelige beløb i din kurv.

  I tilfælde af returnering af varer efter brug af rabatten nævnt i punkt a), er proceduren som følger:

  Hvis kampagnedeltageren returnerer produktet/produkterne, og denne returnering får den samlede pris for ordren til at falde til under 1100 kr, vil vilkårene for brug af kuponen være overtrådt. Af denne grund vil denne rabat ikke blive anvendt på det/de produkter, som deltageren beslutter at beholde. Det fulde beløb vil blive inkluderet for dem, og forskellen mellem det fulde beløb, der er betalt for ordren, og det fulde beløb for produktet/produkterne, som deltageren beholder refunderes.

 3. Rabatkoder og nedsatte priser er gyldige i kampagnens varighed og forudsat at vilkårene specificeret for hver kampagne eller rabat er opfyldt separat.
 4. Deltagelsen i kampagnen er frivillig og gratis (dvs. køb af varer skaber ikke andre omkostninger end betaling af købte produkter og prisen for transport valgt af kunden).
 5. Visse produkter kan udelukkes fra denne kampagne i dens varighed.
 6. For at deltage i denne kampagne skal du:
  • læse og acceptere disse vilkår og betingelser;
  • Inden du opretter ordren - i indkøbskurvsektionen - indtaste rabatkoden(erne) og trykke på knappen "Anvend".

  Manglende andvendelse af rabatkoden betyder, at køber har givet afkald på brugsretten til kampagnen i forbindelse med handlen. I et sådant tilfælde mister han/hun på betalingstidspunktet retten til at bruge rabatten i forhold til den gennemførte transaktion.

 7. Kampagnen er ikke kompatibel med andre rabatter, kampagner, reklamekampagner, specialpriser eller nedsættelser, der er gyldige i onlinebutikken, hvis vilkårene for sådanne kampagner eller produkter er anderledes.
 8. Rabatten kan ikke udbetales i kontanter eller ombyttes til andre betalingsmidler. Den kan heller ikke overføres videre.