Hejsa! Det er kun en uge siden vi sidst gav anbefalinger om, hvordan du vælger det mest egnede og stilfulde par solbriller til din ansigtsform. Forhåbentlig kan nogle af jer allerede bruge de tips vi delte. Nå, hvis ikke, så kan det være din heldige dag i dag - hvis et rektangulært ansigt er det du er velsignet med at se når du kigger i spejlet!

Nå, men, en ting ad gangen, lad os finde ud af om dit ansigt virkelige passer til den rektangulære type. Det er helt ærligt ret svært at gøre alene, men med vores hjælp virker opgaven ikke så kompliceret! Læs denne korte beskrivelse nedenfor, og hvis du uden tvivl kan markere alle punkter på listen, læser du sandsynligvis den rigtige artikel:

• Dit ansigt er aflangt og tyndt

• Dets længde er bestemt over bredden

• Din kindben er for det meste på linje med dine kæbeben og tindinger

• Din kæbe har jævne og bløde vinkler, og du har måske en spidsagtig hage

Der kan dog være en vis forvirring om, hvordan man skelner mellem ovale og rektangulære former. Et generelt tip er at kontrollere om din kæbe ligner en halvcirkel - i så fald er det helt sikkert et ovalt ansigt! Ellers er en rektangulær ansigtsform bekræftet, du kan scrolle ned for at læse en masse gode ideer, vi har samlet specielt til dig.

KVINDER

Kvinder med fascinerende Liv Tyler-lignende ansigtsformer vil intuitivt være mere opmærksomme på omfangsrige og store modeller, der meget tydeligt hjælper med at balancere proportionerne i dit ansigt, og har tendens til at være et tilbehør med udråbstegn. Du har ret, overdimensionerede solbriller er absolut et must-have!

Med hensyn til formen vil din bedste mulighed være firkantede eller runde rammer. Du vil skille sig ud med wayfarers, der bruger det trick, at udvide dine kindben visuelt. Hvis du er en sassy pige, kan du slippe af med cool pilotbriller som f.eks. tidernes foretrukne aviator-solbriller. Imens stilfulde clubmaster eller katteøje-solbriller rammer din kæbelinje nøjagtig, og gør dit look særligt og high-class, hvis det er det du leder efter!

Sunglasses for your face shape rectangle faces women

 

MÆND

Mænds valg er ganske ofte mindre, men denne gang er det ikke tilfældet! Smukke firkantede rammer eller store wraprammer, der fås med helfatning, er et perfekt valg til at komplimentere et afslappet outfit. Farverige linser med kontrastfarvede og fede mørke linjer vil gøre dit look funky. For mænd der går efter et mere pænt par briller, kan de halvindfattede clubmasters anbefales. Hvis du så også bærer dem med en smart-afslappet beklædning eller jakkesæt, for sivan da! Du kan lige så godt blive kaldt en gentleman!

Undgå som en generel regel små tynde rammer - de vil se klodsede ud. I modsætning til mørkefarvede, overdimensionerede modeller, der synligt vil udvide din smalle knoglestruktur og gøre dit look swagnificent! 

Sunglasses for your face shape rectangle faces men

Klassisk eller sexet, smart eller funky - for enhver stil præference, du har, kan du finde masser af passende farverige og traditionelle sorte rammer til aflange ansigter. Tjek dem ved hjælp af vores virtuelle prøveværktøj! Prøv det selv, eller inviter en ven til at få en andens mening. Er der forresten stadig intet der passer? I næste uges ansigtsguide vil vi starte med nogle variationer for alle jer med runde ansigter. Vi er snart tilbage igen!