• E-shop
  • Info
  • Konto

Tom ford briller med styrke

Elegance og luksus - det er præcis det, hvad Tom Fords briller på recept står for. I vores tilbud finder du klassiske såvel som moderne modeller, der stilfuldt vil komplementere dit look. Du kan vælge mellem forskellige typer stel til gode priser. Stellene passer til alle ansigtstyper, de er lavet af lavet af letvægtsplastik, acetat eller ædelmetal.

Hvordan blev Tom Ford-mærket skabt?

Grundlæggeren af mærket, Thomas Carlyle Ford, var først en succesfuld skuespiller. I 2005 gik han designervejen og grundlagde mærket TOM FORD. Han begyndte straks at skabe blændende kollektioner, ikke kun i tøj, håndtasker og smykker, men også håndlavede briller til damer og herrer.

I dag er Tom Ford-briller blandt de mest luksuriøse varer. Og det er takket være deres præcise forarbejdning og design, som kan understrege din personlighed. De fleste modeller er kendetegnet ved et elegant metal "T". De mest eftertragtede modeller er Jennifer, Cary, Whitney, Leo samt Henry og Mar. Du kunne også se Henry-modellen i film med den berømte agent 007.

Hvordan vælger man de rigtige briller på recept?

Når du vælger receptpligtige briller, skal du især tænke på den rigtige størrelse. De fleste modeller har en universal størrelse, men stel i størrelsen S, M eller L er også tilgængelige.

Ud over størrelsen skal du være opmærksom på det materiale, som brillerne er lavet af. Metalstel er elegante, lette og velegnede til hverdagsbrug. Plast tilbyder en bred vifte af farver og motiver. Acetatmateriale er lettere og mere fleksibelt sammenlignet med plastik. Det holder også længere, og er 100 % allergivenlig.

Når du vælger, skal du også tage højde for din asigtstype. Er det hjerteformet, firkantet, rundt eller ovalt? Når du ved, hvilken form du har, vil det være lettere for dig at vælge. Hvis du stadig ikke kan bestemme dig, så prøv brillerne bekvemt via et webcam.

Hvilken form for briller leder du efter?

Skjul filter Vis filter
Filter
Sortering: Efter dine favoritter  
Filtrer efter
Viser: 133 Brug filteret til at optimere din søgning
Viser 1 - 48 / 133
< 1 3

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 740,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelse

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Vælg
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 740,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del