• E-shop
  • Info
  • Konto

Briller med styrke | sort

Kan du lide elegance? Så er sorte briller med styrke er det rigtige for dig. De er blandt de mest populære farvevarianter af stel, fordi de nemt kan kombineres med hverdagsoutfits. Udover forskellige farver omfatter vores tilbud også briller i interessante former. Du kan derfor bruge dem som et flot modetilbehør, vi har briller fra fra verdensberømte modemærker og fra vores egne kollektioner - Kohe eller OiO.

Invester i kvalitet

Du kan have kvalitetsbriller i årevis. Så når du vælger, så tænk på, at du bruger dem hver dag. Det er vigtigt, at de passer til dig og ikke presser dig nogen steder. Plast af dårlig kvalitet kan nemt ridse eller gå i stykker. Hos os kan du vælge mellem specielle glas overfladeopgraderinger i vores tilbud. F.eks. glas med beskyttelse mod blåt lys. Vi bliver ofte udsat for det, og vi tæker ikke over det, da det kommer fra skærme såsom mobiltelefoner, fjernsyn og computere. Dette lys forstyrrer ofte vores søvn.

Men ud over filteret skal du tænke på den rigtige form. Takket være vores Virtual Try-on kan du prøve næsten alle modeller nemt fra dit hjem. Find din ansigtstype og vælg fra et udvalg af kvalitetsbriller.

Vær omhyggelig i dit valg af briller

De forkerte briller kan give dig betydelige problemer, f.eks hovedpine. Det er sandsynligt, at du har faktisk brug for en forskellig styrke for hvert øje. Derfor er det bedre ikke at købe "færdige" glas fra supermarkeder eller andre butikker, selvom prisen er attraktiv. Få altid først dit syn målt af en fagmand, som rådgiver dig om valget af briller præcis til dine behov. Så vælg kun briller på recept.

Hvilken form for briller leder du efter?

Skjul filter Vis filter
Filter
Sortering: Efter dine favoritter  
Filtrer efter
Viser: 1205 Brug filteret til at optimere din søgning
Viser 1 - 48 / 1205
< 1 3 ... 26

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 740,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelse

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Vælg
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 740,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del