• E-shop
  • Info
  • Konto
 

Glas med styrke på eyerim:
Hvilke er de bedste for dig?

Offentliggjort den 5.10.2022, 5 minutters læsning

 
 

Flere end 500.000 kunder nyder allerede et bedre syn takket være vores briller på recept, som indeholder førsteklasses glas skabt i samarbejde med EssilorLuxottica - en af de førende europæiske producenter af glas med styrke.

Det franske firma Essilor har en 160-årig tradition, og de opnåede en betydelige teknologiske fremskridt inden for oftalmisk optik. Virksomheden leder tre innovations- og teknologicentre og samarbejder med et internationalt netværk af offentlige og private forskningsinstitutioner om at udvikle bedre løsninger til alles synsbehov, uanset hvor de bor eller deres indkomst. Få mere at vide om EssilorLuxottica her.

Essilor

Det franske firma Essilor har en 160-årig tradition, og de opnåede en betydelige teknologiske fremskridt inden for oftalmisk optik.

Ved at bestille briller på recept med glas fra EssilorLuxottica kan du være sikker på, at du får en kombination af flere komplementære teknologier, der korrigerer dit syn, beskytter dine øjne og forbedrer synsstyrken.

Men hvordan vælger du briller, så de er optimalt tilpasset alle dine behov? Hvilken type er den bedste for dig, og hvilke opgraderinger har du brug for?

 

Typer af glas med styrke

Hvordan skal nye briller hjælpe dig?

Se bedre i det fjerne

Se bedre i det fjerne

Se bedre i det fjerne - I dette tilfælde skal du bruge briller til afstanden, som korrigerer nærsynethed (myopi), det vil sige en tilstand, hvor du uden problemer kan se objekter i nærheden, men de længere væk ser slørede ud. På lægens eller optikers ordination er denne tilstand angivet med et minustegn (-), og disse glas omtales som "minuslinser", eller i daglig tale "minusser".

Se bedre i det fjerne
Se bedre tæt på

Se bedre tæt på

Se bedre tæt på - I så fald har du brug for nærbriller, der korrigerer langsynethed (hyperopi), altså en tilstand, hvor du ser de fleste genstande sløret, uanset deres afstand. På lægens eller optikkers ordination er denne tilstand angivet med et plustegn (+), og disse glas omtales som "plusglas", eller i daglig tale "pluser".

Se bedre tæt på
Se bedre på nær og fjern

Se bedre på nær og fjern

Se bedre på nær og fjern - I dette tilfælde har du brug for multifokale briller, der korrigerer begge problemer - nærsynethed (myopi) og langsynethed (hyperopi). Deres ubestridelige fordel er, at du ikke skal skifte flere par briller.

Se bedre på nær og fjern
Briller uden styrke

Briller uden styrke

Briller uden styrke- De kan bruges som modetilbehør, da de ingen dioptri har, men du kan opgradere dem med f.eks. et blåt lys filter.

Briller uden styrke


Opgraderinger af glas med styrke

 

Opgraderinger af glas med styrke

Klassiske glas

Klassiske glas

Klassiske glas. Lad ikke navnet narre dig - vores klassiske glas fra EssilorLuxottica er lavet af førsteklasses klare glas, der er anti-reflekterende, ridsefaste, hydrofobiske (vandafvisende) og, som alle vores briller, yder 100 % UV-beskyttelse.

Klassiske glas
Glas med blåt lys filter

Glas med blåt lys filter

Glas med blåt lys filter har en speciel anti-reflekterende belægning, der blokerer for op til 35 % af skadeligt blåt lys fra alle digitale enheder. De reducerer dermed øjentræthed, deres rødme, hovedpine og søvnproblemer. Disse glas yder 100 % UV-beskyttelse, er modstandsdygtige over for ridser, pletter og er velegnede til alle typer aktiviteter.

Glas med blåt lys filter
Solbriller med styrke

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke er en ideel 2-in-1 løsning. Du kan vælge klassiske, polariserede eller stilfulde spejlglas.

- Klassiske solglas - tonede glas fra EssilorLuxottica kategori 3, der absorberer 83% af lyset for optimal beskyttelse mod stråling på solrige dage. De fås i tre farver - grøn, brun eller grå.

- Polariserede glas - Den bedste beskyttelse mod UV-stråling under solen. eyerim vision polariserede solglas fra EssilorLuxottica tilbyder maksimal komfort på solrige dage, da de blokerer for refleksioner og blænding fra overflader som vand, vej, sne eller instrumentbræt. De er ideelle til sportsaktiviteter, afslapning ved vandet eller kørsel.

- Spejlglas - tonede linser fra EssilorLuxottica kategori 3, som absorberer 83% af lyset for optimal beskyttelse mod stråling på solrige dage - men du får en billedspejleffekt i forhold til klassiske solglas! Vi tilbyder vores "spejle" i tre farver: guld, sølv og blå.

Solbriller med styrke
Photokromiske glas

Photokromiske glas

Photokromiske glas gør at man ikke behøver konstant at skifte mellem glas med styrke og solbriller. Disse selvfarvende glas fra EssilorLuxottica, som tilpasser sig lyset, er klare indendørs, men bliver automatisk mørkere i solen. Mørkningsprocessen tager omkring 30 sekunder, lyset processen tager omkring 5 minutter. Disse glas er virkelig multifunktionelle - de giver 100 % UV-beskyttelse og op til 35 % beskyttelse mod blåt lys.

- Standard fotokromiske glas- Disse adaptive glas er designet til heldagsbrug. Indvendigt er de kun let farvede (næsten klare), men de bliver mørkere, når de udsættes for UV-lys. De giver 100% beskyttelse mod UV-stråling. De fås i 2 farver: brun (øger kontrasten) og grå (neutral, understøtter korrekt farvesyn).

- Førsteklasses fotokromiske glas - Vores mørkeste fotokromiske glas. De er optimale for folk, der tilbringer det meste af deres tid udendørs og samtidig bag rattet i en bil. Disse linser forbliver delvist mørklagte, selv indendørs.

Photokromiske glas
 
Glas tykkelse
 

Hvad er forskellen i glastykkelsen?

Klassiske glas

Klassiske glas

 
Den anbefalede dioptrie styrke er: +/- 2,00

Ud over at blokere 100 % af UV-lysstrålerne er disse glas ridsefaste, anti-reflekterende og hydrofobiske. Deres brydningsindeks er 1,5 og den anbefalede maksimale styrke er +/- 2,00.

Tynde (lette) glas

Tynde (lette) glas

 
Den anbefalede dioptrie styrke er: +/- 4,25

Sammenlignet med basis glas er de tyndere og lettere med 25 %. Ud over at blokere 100 % af UV-lysstrålerne er disse glas 7x mere modstandsdygtige over for ridser, og de har et anti-reflekterende og hydrofobisk lag. Deres brydningsindeks er 1,60 og den anbefalede maksimale styrke er +/- 4,25.

Extra odľahčené sklá

Ultra lette glas

 
Den anbefalede dioptrie styrke er: fra +/- 4,50 op til +/- 6,00

Sammenlignet med basisglas er de tyndere og lettere med op til 40 %. Udover at blokere 100% af UV-lysstrålerne, er disse glas meget ridsefaste, har en anti-reflekterende og hydrofob belægning. Deres brydningsindeks er 1,67 og den anbefalede maksimale styrken er fra +/- 4,50 op til +/- 6,00.


eyerim vision eller premium glas?

Når du vælger glas fra os, har du valget mellem en standard version i form af eyerim vision glas, og en premium version kaldet Essilor premium.

eyerim vision er vores kvalitets, standardiserede og prisvenlige glas. Du får glas med et anti-reflekterende lag og en hærdet overflade, som er modstandsdygtig over for ridser og snavs.

Essilor premium er specialfremstillede glas, der indeholder Crizal® overfladebehandling fra den optiske gigant EssilorLuxottica. Kombinationen af eksklusive teknologier beskytter dine glas, så de er meget anti-reflekterende, modstandsdygtige over for ridser, vand og fedt. Uanset hvad du gør, vil dine briller aldrig svigte dig.
 

Hvad gør glas med styrke fantastiske?

Hos os kan du regne med den samme certificerede kvalitet af styrkeglas, som du kan finde i butikken på gaden. Så hvorfor varierer prisen på glas så meget?I butikken betaler man mere grundet f.eks. udgifter til leje af erhvervslokaler, energi, distributører, flere medarbejdere osv. Vi køber briller direkte fra verdenskendte mærker , vi samarbejder med EssilorLuxottica for glas, så vi behøver ikke mellemmænd, så du ikke skal betale noget ekstra. Certificerede dioptriske glas slibes endda af vores kvalificerede optometrist direkte i vores eget laboratorium.

 
 

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Vælg
Vælg
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 750,00 kr.
30 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del