Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM

Skibrillerne Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM repræsentere kulminationen af Oakleys mange-årige expertise i at bygge, teste og perfektionere... Vis flere

Varianter

Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM
Sort / Blå
1.439,00 kr.
Ikke på lager

Prizm Sapphire Iridium
NAVN
FARVE
KONDITIONER
VLT
Prizm Sapphire Iridium
Blå
Medium-Lys
11-20%

Oakley's Prizm Sapphire Iridium linsen dækker et bredere udvalg af lysforhold end standardlinser. Prizm Sapphire Iridium linsen har 11-20% VLT som tillader 11-20% af sollyset gennem linsen. Klik her for mere information om linsens VLT.

Pakken inkluderer ingen ekstra linse.

INKLUDEREDE TEKNOLOGIER
PRIZM™
Oakley’s proprietære PRIZM™ linseteknologi blokkerer strategisk bølgelængder langs farvespektret og forbedrer synligheden af ​​snekonturer, bump og tekstur. PRIZM™ linser er blevet konstrueret til at hjælpe dig med at performe over et bredere vifte af lysforhold, hvilket reducerer behovet for at skifte objektiver efterhånden som lysforholdene ændres.
High Definition Optics®
Med Oakley High Definition Optics® (HDO) kan du stole på det højeste niveau af optisk klarhed og stødbeskyttelse. HDO-objektiver optimerer sikkerhed og ydeevne for at imødekomme de kompromisløse krav fra professionelle atleter, der afregner intet mindre end den klareste, skarpeste og mest præcise vision.
F3 Anti-fog
Oakley's specielt formulerede antifog belægning hjælper med at forhindre tåge på linsen uden at kompromittere ydeevne og sikkerhed. F3 Anti-tåge giver det indre ballistiske objektiv mulighed for at absorbere fugt og holder din vision krystalklar.
OTG (Over the glasses)
At finde de bedste OTG-skibriller, der passer over briller, kan være udfordrende. Oakley OTG-teknologien indeholder diskrete hak i rammens tempel, der er kompatibel med de fleste receptrammer, og giver dig en ultimativ oplevelse og komfort uden begrænsninger.
Ridgelock
Med Oakley's Ridgelock Technology er skift af linser hurtig og nem, samtidig med at den tillader en komplet linseforsegling for at forhindre hårde forhold i at trænge ind i dine briller. Ridgelock giver mulighed for bred åben syn og gør en ægte skinnesløs objektiv æstetik muligt uden at gå på kompromis med brillens ydeevne.

OM MÆRKET

"Idéen bag Oakley er at lave produkter, der virker bedre og ser bedre ud end noget andet derude", sagde Jim Jannard da han grundlagde Oakley i sin garage i 1975. I dag er Oakley det førende globale sports- og livsstilsmærke og stadig på forkant med innovation inden for præstationsbriller.

Skibrillerne Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM repræsentere kulminationen af Oakleys mange-årige expertise i at bygge, teste og perfektionere skibriller i samarbejde med profesionelle atleter. Den stømlinede stel geometry giver et perfekt udsyn og gør Oakley muligt at bruge i combination med skihjelme fra alle de store producenter som Bolle, Giro, Anon, K2 or Smith. Integreret udsugning sikre en overlegen anti-tåge ventilation selv under de hårdeste betingelser.


Køb dine Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Parametre

Mærke
Model
Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM
Stelfarve
Sort
Linse Farve
Blå
Stel
Enkelt lense | Shield
Steltype
Rimless
Polariseret
Ingen
Køn
Kvinder, Mænd
Fabrikant frame farve
Matte Black
Fabrikant linse farve
Prizm Sapphire Iridium
Rammemateriale
Plastik

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelse
Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM
1.439,00 kr.

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del