Polaroid P8411 9CA/RC Polarized

Stel farve: Sort, Linse Farve: Grøn

Varianter

Polaroid P8411 9CA/RC Polarized

Størrelse

One Size
One Size: 63/16/128 mm
På lager
30 dages retur
Forventet levering: 4 - 6 arbejdsdage
439,00 kr.

Klar til at tage på tour? Eller planlægger du at slappe af på stranden? Disse strømlinede Polaroid P8411 ​​9CA/RC solbriller er perfekte til alle aktiviteter. Brillernes rektangulære fuldkantede sorte stel har lige stænger og grønne polariserede glas, der blokerer for blænding og beskytter dine øjne mod alle skadelige UV-stråler. Letvægts plaststellet er et godt valg til mænd med runde og ovale ansigter. Få dit eget par og vær klar på eventyr.

polarized

Polarisering

Et specielt objektivfilter, der stopper solstråler fra at hoppe lige ind i dine øjne og blinde dit syn. Du vil sætte pris på dem især om sommeren og også under kørslen, under vandreture eller ved vand- og vintersport.

tech

Polaroid

Historien om Polaroid startede i 1929, da Harvard-bacheloren Edwin Land patenterede verdens første polariserende filter. I dag er Polaroid global leder inden for polariseret linseteknologi og en af ​​de mest betroede brillemærker. Polaroid-briller kombinerer mode med unik teknologi til en ekstremt attraktiv pris/ydelsesforhold.

tech

Til hvem er de?

Solbriller Polaroid P8411 9CA/RC Polarized er en del af den nyeste Polaroid kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd. Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og rektangulære form gør Polaroid P8411 til det perfekte valg især for runde eller ovale ansigter.

tech

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet er let plastic, og giver en fantastisk pålidelighed og holdbarhed. Linserne er bygget til at blokere de skadelige UV stråler 100%.

tech

Gratis fragt

Køb dine Polaroid P8411 9CA/RC Polarized på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Parametre

Mærke
Model
P8411 9CA/RC
Stelfarve
Sort
Stel
Rektangulær
Steltype
Full-Rim
Rammemateriale
Plastik
Køn
Mænd
Fabrikant frame farve
Black
Fabrikant linse farve
Green Polarized
Linse Farve
Grøn
Polariseret
Ja

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse
Størrelser
S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet
Del
Polaroid P8411 9CA/RC Polarized
439,00 kr.

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt