• E-shop
  • Info
  • Konto

Polaroid solbriller

Polaroid solbriller er en pioner inden for produktion af polariserede glas. Siden opdagelsen af polariserede glas har producenten af Polaroid-solbriller tilstræbt at opretholde høj kvalitet. Vælg mellem en række stilfulde polariserede briller til en fantastisk pris .

Tidsprøvede kvalitetsbriller


Polaroid solbriller er ikke kun stilfulde, men også et funktionelt tilbehør med praktisk brug. Begyndelsen på vejen til Polaroid-brillernes succes i verden stardede i USA, hvor det første grundlag for alle nutidens polariserede briller og glas blev skabt. Den amerikanske hær var også overbevist om deres kvalitet og funktioner. Flyvere og og besætning på tankskibe brugte dem allerede under Anden Verdenskrig. I 1950 blev den første tv-reklame lavet, som vandt flere tilhængere blandt chauffører. Senere startede firmaet fleresamarbejder og udviklede ny produktionsteknologi. De nåede efterhånden hele verden.

Oplev de enestående egenskaber ved Polaroid


På trods af deres unikke egenskaber og rige historie er Polaroid-solbriller stadig overkommelige. Virksomheden fremstiller polariserede linser ved hjælp af sin egen registrerede Thermofusion™ Technology-metode. Virksomheden står bag kvaliteten af sine solbriller og arbejder konstant på deres videre udvikling.

Vælg mellem flere rammeformer, materialer og farver. For eksempel er forskellige linsefarver også tilgængelige. Se efter foretrukne flyvere eller briller, der passer til dig og din ansigtsform. Beskyt dine øjne mod sommersolens stærke stråler.

Hvilken form for briller leder du efter?

Skjul filter Vis filter
Filter
Sortering: Efter dine favoritter  
Filtrer efter
Viser: 487
Viser 1 - 48 / 487
< 1 3 ... 11

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 750,00 kr.
30 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelsen på brillestellet

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Vælg
Vælg
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 750,00 kr.
30 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del