Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001

Solbriller Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001 er en del af den nyeste Ray-Ban kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer... Vis flere

Størrelse

S
M
L
Størrelse S: 48/21/140 mm
Størrelse M: 51/21/145 mm
Størrelse L: 54/21/145 mm
På lager
30 dages retur
Forventet levering: 4 - 6 arbejdsdage
860,00 kr.

Går du efter et moderne, men alligevel klassisk look? Dette elegante par Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses har et rundt guldstel, som er omhyggeligt designet til både mænd og kvinder (unisex). Brillens grønne glas blokerer 100 % af de skadelige UV-stråler. Det korrosionsbestandige metalstel er praktisk talt uforgængeligt og ser især godt ud på firkantede og hjerteformede ansigter. Nyd dagen med stil med disse forfriskende solbriller.

tech

Ray-Ban

Ray Ban har gennem sine næsten otte årtier lange historie presset grænserne inden for både brillefremstilling og popkultur. Ray-Ban har været uundværlige for kulturelle ikoner fra enhver generation - fra præsidenter til rock- og filmstjerner, kunstnere og topmodeller.

tech

Til hvem er de?

Solbriller Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001 er en del af den nyeste Ray-Ban kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer (unisex). Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og runde form gør Ray-Ban RB3548N til det perfekte valg især for firkantede og hjerteformede ansigter.

tech

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet er stål. Materialet er mere robuste end selve stålet derude, men stål er det eneste materiale med perfekt afbalanceret hårdhed, elasticitet og robusthed. Derfor er alle briller med stålramme utrolig modstandsdygtige til hverdagsbrugere. Linserne er bygget til at blokere de skadelige UV stråler 100%.

tech

Gratis fragt

Køb dine Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001 på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Video

Parametre

Mærke
Model
Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001
Stelfarve
Guld
Linse Farve
Grøn
Stel
Rund
Steltype
Full-Rim
Polariseret
Ingen
Køn
Kvinder, Mænd
Fabrikant frame farve
Gold
Fabrikant linse farve
Green
Rammemateriale
Stål

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse
Størrelser
S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet
Del
Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001
860,00 kr.
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt