Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic

Skibrillerne til kvinder SHOWCASE OTG 2ZV/6K repræsentere kulminationen af Smiths mange-årige expertise i at bygge, teste og perfektionere... Vis flere

Varianter

Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic
Lilla / Grøn
659,00 kr.
Ikke på lager

Chromapop Sun Red Mirror
NAVN
FARVE
KONDITIONER
VLT
Chromapop Sun Red Mirror
Grøn
Medium-Lys
16%

Smith's Chromapop Sun Red Mirror linsen giver større definition, mere naturlig favre og uovertruffen klarhed, så du kan se mere detaljer. Chromapop Sun Red Mirror linsen har 16% VLT som tillader 16% af sollyset gennem linsen. Klik her for mere information om linsens VLT.

Pakken inkluderer ingen ekstra linse.

INKLUDEREDE TEKNOLOGIER
Chromapop
Photochromic teknologi bringer dig linser, der tilpasser sig skiftende lysforhold, så du altid har den perfekte farve i forhold til lysforholdet.
Sfærisk linse
Sfæriske linser er bygget på en basiskurve i både X (vandret) og Y (lodret) akse. Denne banebrydende form giver det højeste niveau af optisk klarhed, forbedrede pasformskarakteristika og øget volumenforbedrende tågeevne.
Carbonsyre X-linse
Smiths carbon-x yderlinsemateriale er individuelt støbt for at give optimal ridsfasthed og slagfasthed, øget synsstyrke og øget kontrastfølsomhed. Carbon-x-materialet opfylder klasse 1 optiske standarder.
Tapered Lens Technology
Smiths TLT udligner de indkommende lysstråler ved gradvist at binde linsen fra det optiske center mod det perifere billede. Hvad det betyder for dig, er det, du ser med 100% nøjagtighed og maksimal komfort.
FOG X
Smiths proprietære Fog-X linse behandling anvender en hydrofil, mikro-ætset overflade til at absorbere fugt og sprede det over et bredt overfladeareal for at forhindre tåge. Fordi den er fysisk udskåret i linsen, kan den ikke tørres væk som andre anti-tågeovertræk.

OM MÆRKET

Smith Optics blev født i 1965, da Dr. Robert Smith, en tandlæge om dagen og en entusiastisk skiløber, brugte dental skum og lim til at skabe den første nogensinde skibriller byder åndbare ventilationskanaler. Denne opfindelse revolutionerede vintersport og etablerede Smith Optics som et mærke, der står for innovative, holdbare, produkter af højeste kvalitet op til denne dag.

Skibrillerne til kvinder SHOWCASE OTG 2ZV/6K repræsentere kulminationen af Smiths mange-årige expertise i at bygge, teste og perfektionere skibriller i samarbejde med profesionelle atleter. Den stømlinede stel geometry giver et perfekt udsyn og gør Smith muligt at bruge i combination med skihjelme fra alle de store producenter som Bolle, Giro, Anon, K2 or Smith. Integreret udsugning sikre en overlegen anti-tåge ventilation selv under de hårdeste betingelser.


Køb dine Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Parametre

Mærke
Model
SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic
Stelfarve
Lilla
Linse Farve
Grøn
Stel
Enkelt lense | Shield
Steltype
Full-Rim
Polariseret
Ingen
Rammemateriale
Plastik
Køn
Kvinder
Fabrikant frame farve
Monarch
Fabrikant linse farve
Chromapop Sun Red Mirror

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelse
Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic
659,00 kr.

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Del