• E-shop
 • Info
 • Konto

Tommy Hilfiger TH1840 C9A

859,00 kr.

Receptpligtige briller Tommy Hilfiger TH1840 C9A er en del af den nyeste Tommy Hilfiger kollektion,... Vis flere

Varianter

Rød / Krystal
859,00 kr.

Størrelse

One Size
One Size
A = 52 mm, B = 18 mm, C = 145 mm, D = 41 mm
Størrelse

Ansigtsform

Egnet til
Hjerte
Hjerte
Oval
Oval
Rund
Rund

Godt at vide
När du väljer glas kan du även förstärka dem med ett blåljusfilter, receptbelagda solglasögon eller fotokromatiska glas.

På lager
30 dages returret af stellet
Leveringstiden afhænger af dit valg af glas
859,00 kr.
Palautamme myös rahaa linsseistä!
Kun ostat silmälasit vahvuuksilla ja eyerim vision -linsseillä ensimmäisen kerran, annamme täyden hyvityksen, jos palautat ne 30 päivän kuluessa. Lue lisää palautusehdoistamme.
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, der er kendt som en af de ”fire store amerikanske designere”, har opbygget en af verdens førende designerlivsstilsbrands, der er øjeblikkeligt genkendelig med underskriftsmærket i rød, hvid og blå. Tommy Hilfiger-briller leverer højkvalitetsstyling og -kvalitet sammen med den ægte amerikanske ånd.

Til hvem er de?

Til hvem er de?

Receptpligtige briller Tommy Hilfiger TH1840 C9A er en del af den nyeste Tommy Hilfiger kollektion, omhyggeligt tilpasset til damer. Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og Wayfarer form gør Tommy Hilfiger TH1840 til det perfekte valg især for runde, ovale og hjerteformede ansigter.

Materialer

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet indeholder et højt indhold af acetat. Sammenlignet med plastik er acetat meget lettere, mere fleksibelt og 100% allergivenligt.

Gratis fragt fra 740,00 KR

Gratis fragt fra 740,00 KR

Køb dine Tommy Hilfiger TH1840 C9A på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Glas

Glas med styrke

Når du skal vælge briller med styrke, skal du ikke kun overveje et passende stel, men også vælge de rigtige glas.
Find ud af hvilke typer og teknologier af glas du kan finde hos os, og vores kvalificerede teknikere vil slibe dem for dig direkte i vores eget laboratorium.

Alle vores glas er:

Anti-reflekterende
Anti-reflekterende
Med UVA + UBV filter
Med UVA + UBV filter
Modstandsdygtige mod ridser
Modstandsdygtige mod ridser
Modstandsdygtige over for snavs
Modstandsdygtige over for snavs
Hærdet
Hærdet
Glastoning og teknologier

Glastoning og teknologier

Klare glas

Klare glas

Klare kvalitetsglas velegnet til hverdagsbrug. Du kan vælge mellem en standardversion i form af eyerim vision glas og en premium version kaldet Essilor premium.

eyerim vision er vores kvalitets, standardiserede og prisvenlige glas. Du får glas med et anti-reflekterende lag og en hærdet overflade, som er modstandsdygtig over for ridser og snavs.

Essilor premium er specialfremstillede glas, der indeholder Crizal® overfladebehandling fra den optiske gigant EssilorLuxottica. Kombinationen af eksklusive teknologier beskytter dine glas, så de er meget anti-reflekterende, modstandsdygtige over for ridser, vand og fedt. Uanset hvad du gør, vil dine briller aldrig svigte dig.

Glas med blåt lys filter

Glas med blåt lys filter

Glas med en blød kobberfarve, som blokerer for et potentielt skadeligt blåt lys fra alle digitale enheder. Glassene reducerer øjentræthed, rødme, hovedpine og søvnproblemer. Du kan vælge mellem en standardversion i form af eyerim vision glas og en premium version kaldet Essilor premium.

eyerim vision er vores kvalitets, standardiserede og prisvenlige glas, der minimerer blåviolet stråling fra digitale skærme og kunstig belysning. De giver høj synskomfort og forebygger øjen-træthed.

Essilor premium er specialfremstillede glas, der giver op til 3x højere beskyttelse og selektiv filtrering af UV og blåviolet lys. De eliminerer blænding og takket være den optimerede klarhed har de kun en minimal rest toning.

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke

En praktisk hjælper til alle dem, der har brug for både solbriller og dioptriske briller på samme tid. Når du skal vælge solbriller med styrke, kan du vælge mellem tre muligheder – klassiske solbriller, polariserede glas eller spejlglas, og dermed får du ikke kun stilfulde, men primært funktionelle briller. Du kan altid vælge mellem en standardversion i form af eyerim vision glas og en premium version kaldet Essilor premium.

eyerim vision er vores højkvalitets, standardiserede og prisvenlige glas til alle, der har brug for både solbriller og briller med styrke på samme tid. Vælg mellem de mange overfladebehandlinger og farver, og du får ikke kun stilfulde, men primært funktionelle briller.

Essilor premium er specialfremstillede glas, der giver dit syn den bedste behandling under solen. Den førsteklasses belægning fra den optiske gigant EssilorLuxottica fjerner blænding , og glassenes UV-beskyttelse give dig mulighed for at se med større dybde og bedre farveopløsning. Disse mest moderne solbriller med styrke er udviklet til at passe til dit individuelle behov fra brillerecpten og tilbyder perfekt syn selv under de skarpeste lysforhold.

Fotokromatiske glas

Fotokromatiske glas

Disse specialbehandlede glas bliver mørkere i direkte sollys, hvilket gør dem til praktiske solbriller. Samtidig forbliver de næsten helt gennemsigtige og klare indendørs. De beskytter ikke kun mod UV-stråling, men også mod blåt lys fra digitale enheder. Du kan vælge mellem en standardversion i form af eyerim vision glas og en premium version kaldet Essilor premium.

eyerim vision er vores højkvalitets, standardiserede og prisvenlige glas, der er velegnede til heldagsbrug. Deres tilpasning og ændring i lysintensitet er hurtig, og de har næsten ingen farve indendøre. Derudover yder de beskyttelse mod UV og blåt lys.

Essilor premium er specialfremstillede glas fra EssilorLuxottica med den intelligente Transitions Xtractive ® overfladebehandling. Det er de hidtil mørkeste fotokromatiske glas, velegnede til at bære i meget intenst lys og varme ude- og indendørs, og også bag rattet. Med denne teknologi bliver overgangene mellem glassens mørk toningning og lysning den hurtigste og den mest effektive. Indendørs er de let farvede og yder den højeste beskyttelse mod UV og blåt lys.

Glas Tykkelse

Glas Tykkelse

Klassiske glas

Klassiske glas

Holdbare anti-reflekterende glas, hvis brydningsindeks er 1,5 og den anbefalede maksimale dioptristyrke er +/- 2,00.

Tyndere (lette) glas

Tyndere (lette) glas

Sammenlignet med standard glas er de 25 % tyndere og lettere. De er 7 gange mere modstandsdygtige over for ridser, deres brydningsindeks er 1,60 og den anbefalede maksimale dioptristyrke er +/- 4,25.

Ekstra lette glas

Ekstra lette glas

Sammenlignet med standardglas er de tyndere og op til 40 % lettere . Deres brydningsindeks er 1,67 og den anbefalede maksimale dioptristyrke er +6,00 / -10,00.

Parametre

Model
TH1840 C9A
Varenummer
GTHF-G030314-M131944
Stelfarve
Rød
Linse Farve
Krystal
Stel
Firkantet
Steltype
Full-Rim
Polariseret
Ingen
Rammemateriale
Acetat
Køn
Kvinder
Fabrikant frame farve
Red
Fabrikant linse farve
Crystal
Fabrikant materiale
Acetate

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser endnu - prøv produktet og del din oplevelse.

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 750,00 kr.
30 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

 • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
 • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelsen på brillestellet
Guide til ansigtsform

Hvad er din ansigtstype?

Godt at vide
Hvis du tror, du har en ansigtstype, der ligner nogen af de nævnte kriterier, og mindst 2 hovedkarakteristika stemmer overens, har du fundet et match!

Kantet form

Kantet form

 • Firkantet kæbe
 • Ansigtet er minimalt afrundet
 • Pande, kindben og kæbe er næsten lige brede
 • Ansigtet er lige så langt som det er bredt
Hjerte form

Hjerte form

 • Spids af voksende hår midt på panden
 • Mere spids hage
 • Pande og kindben er bredest
 • Smal kæbe
Rundt

Rundt

 • Ansigtet er lige så langt som det er bredt
 • Kæben har ingen karakteristiske træk, den er meget afrundet
 • Kindben er den bredeste del af ansigtet
Oval

Oval

 • Ansigtet er længere end det er bredt
 • Kindbenene er mere fremtrædende
 • Pande og kæbe er afrundede
 • Ingen skarpe/særlige træk

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Vælg
Vælg
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 750,00 kr.
30 dages returret
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Læs mere...
Del