Versace VE4361 GB1/87

Solbriller Versace VE4361 GB1/87 er en del af den nyeste Versace kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer (unisex). Denne... Vis flere

Størrelse

One Size
One Size: 53/18/140 mm
På lager
30 dages retur
Forventet levering: 4 - 6 arbejdsdage
1.469,00 kr.

Kom med et fedt statement. Disse unikke Versace VE4361 GB1/87 solbriller er umulige at ignorere. Det ovale sorte fuldkantede stel er omhyggeligt designet til både mænd og kvinder (unisex) og de tiltrækker opmærksomhed. Brillernes grå glas garanterer 100% UV-beskyttelse. Denne model af letvægtsplastik fungerer til runde, ovale, firkantede såvel som hjerteformede ansigter. Få en og vis det unikke dig.

tech

Versace

Gianni Versace designede sin første kollektion i en alder af 25 år og blev hurtigt en modestjerne. Han var en sand innovator og mesterdesigner, der næsten gjorde mode- og popkultur synonyme. Versace er berømt for sin ikonografi, især Medusa-symbolet, der levende anvendes i brillekollektion.

tech

Til hvem er de?

Solbriller Versace VE4361 GB1/87 er en del af den nyeste Versace kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer (unisex). Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og ovale form gør Versace VE4361 til det perfekte valg især for runde, ovale, firkantede og hjerteformede ansigter.

tech

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet er nylon. Få materialer udviser højere holdbarhed og resistens. Derfor er nylin også brugt I sikkerhedsseler og faldskærme. Linserne er bygget til at blokere de skadelige UV stråler 100%.

tech

Gratis fragt

Køb dine Versace VE4361 GB1/87 på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Parametre

Mærke
Model
VE4361 GB1/87
Stelfarve
Sort
Linse Farve
Grå
Stel
Oval
Steltype
Full-Rim
Polariseret
Ingen
Rammemateriale
Nylon
Køn
Kvinder, Mænd
Fabrikant frame farve
Black
Fabrikant linse farve
Grey

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse
Størrelser
S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet
Del
Versace VE4361 GB1/87
1.469,00 kr.

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt