Online eyewear industrien har for nylig oplevet massive gennembrud og købe briller online har aldrig været nemmere. Hemmeligheden ved at vælge et perfekt passende par specs er simpelt: kend din størrelse. Vi forstår selvfølgelig, at fejlfri pasform er afgørende, men alligevel udfordrende på samme tid. I dag har vi sammensat denne størrelsesguide, der muligvis kan svare på alle de spørgsmål, du har været googling indtil nu. Lad os finde ud af alt om perfekt størrelse pasform, ramme dimensioner og DIY måling tips.

Forstå ramme dimensioner

Når det kommer til størrelsen på briller, er der flere dimensioner, som du skal overveje (alt målt i millimeter). Hvad er disse?

  
Linse bredde er den horisontale diameter af linsen på sit bredeste punkt, der normalt refereres til af optometriste som "øjenstørrelse".

Linse højde måler linsen lodret på sit højeste punkt, og det defineres ofte som "standard". På trods af det uheldige faktum, at forskellige mærker har forskellige definitioner af "standard" højde, er det normalt omkring 32-38 millimeter.

Bro højde måler horisontalt den del over din næse mellem linserne, der typisk varierer fra 14-24 millimeter.

Templens længde måler templet fra hængslet foran til templets ende bag dit øre, herunder bøjningen. Det falder normalt mellem en af ​​tre standarder - 135, 140 eller 145 millimeter.

Hvordan finder man en perfekt størrelse?

TIP #1: Kontroller størrelsen af ​​din nuværende ramme

Du er foran spillet, hvis du allerede har et par briller i dit hjem. Hvis du ser på indersiden af ​​dine briller, finder du i de fleste tilfælde en række tal, der angiver din billedstørrelse og ser sådan ud: 52 [] 22 145. Hvert par briller er anderledes, og størrelses oplysningerne kan være placeret på forskellige steder - normalt på indersiden af ​​templet, bro eller øre-del. Hvad betyder disse tal? Det er meget enkelt. Hvis tallene er 52 22 145, er dine rammemål:
• 52 mm objektivbredde
• 22 mm brobredde
• 145 mm templængde

Når du har kontrolleret disse dimensioner, skal du sammenligne dem med dimensionerne af de specifikationer, du lige har valgt. Hvis de er ens, gå videre! Det burde nu være den rigtige form for dig.

TIP # 2: Mål din nuværende ramme selv


Hvis tallene ikke er trykt på dine rammer, er det ikke verdens ende. Her kommer det øjeblik, hvor du viser dine manuelle færdigheder! Nu, når du allerede har lært, hvilke dimensioner du skal vide for at bestemme din rammestørrelse, kan du nemt måle dem med en millimeter linjal eller klud målebånd. DIY aktivitet for i dag er færdig, og du er igen et skridt tættere på den perfekte pasform af dine nye briller. Yay!

TIP # 3: Brug et kreditkort

Det er ingen joke. Kreditkortbredden er omtrent den samme som bredden på en standardstørrelse linse (også defineret som 'M' eller 'medium' størrelse), og det kan være et perfekt værktøj til at hjælpe dig i denne situation.

  
Tag et kreditkort, står foran spejlet, læg den ene kant af kortet i midten af ​​din næse og observer det sted, hvor den anden kant slutter. Hvis kortet slutter i slutningen af ​​dit øje, skal du gå til standardstørrelse (M). Hvis det strækker sig ud over øjets ende, så er din pasform lille (S). Hvis kortet på den anden side ikke engang når øjets ende, er størrelsen stor (L). Det er det. Hurtigt og nemt.

Forresten, for de fleste mennesker er standardstørrelse (M) den rigtige. Derfor producerer mange mærker altid kun deres briller og solbriller i standardstørrelse.

TIP # 4: Brug vores virtuelle spejl

Udover at måle dine briller, prøv at bruge vores virtuelle spejl. Vi alle har et andet ansigt med hensyn til størrelse, form eller andre funktioner. Det virtuelle spejl er en fantastisk måde at se, hvordan brillerne vil se ud og passe på dig. Du kan prøve tusindvis af former, farver, typer og mærker, indtil du finder den perfekte - alt dette fra dit hjem. Fascineret af de nyeste teknologier som vi er, må vi indrømme, at disse målinger stadig ikke er nøjagtige, og vi anbefaler dig at holde dig til et mellemrum på 2-3 millimeter, når du bruger virtuelle prøveværktøjer.

Så hvad er den rigtige størrelse? Et spørgsmål, og alligevel så mange forskellige måder at svare på. Tjek dine nuværende rammer, test dine DIY færdigheder, tag et kreditkort fra din tegnebog eller tænd dit webcam og brug vores virtuelle spejl. Du vil aldrig købe dårligt passende briller igen! Forresten, når vi taler om shopping ... Denne uge er BLACK FRIDAY! Så gå ikke glip af de bedste tilbud på sæsonen og spar en formue. Tjek vores Black Friday tilbud nu.​​​​