Polaroid PLD2069/F/S/X 807/EX Polarized

Ikke på lager

Denne model i andre farver

Sort / Grå
479,00 kr.

Størrelse

Total
Oprindelig beskyttende indpakning og blød renseklud
Gratis
Grand Total
Fra 479,00 kr.

polarized

Polarisering

Et specielt objektivfilter, der stopper solstråler fra at hoppe lige ind i dine øjne og blinde dit syn. Du vil sætte pris på dem især om sommeren og også under kørslen, under vandreture eller ved vand- og vintersport.

tech

Polaroid

Historien om Polaroid startede i 1929, da Harvard-bacheloren Edwin Land patenterede verdens første polariserende filter. I dag er Polaroid global leder inden for polariseret linseteknologi og en af ​​de mest betroede brillemærker. Polaroid-briller kombinerer mode med unik teknologi til en ekstremt attraktiv pris/ydelsesforhold.

tech

Til hvem er de?

Solbriller Polaroid PLD2069/F/S/X 807/EX Polarized er en del af den nyeste Polaroid kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd. Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og Aviator form gør Polaroid PLD2069/F/S/X til det perfekte valg især for runde, ovale og firkantede ansigter.

tech

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet er stål. Materialet er mere robuste end selve stålet derude, men stål er det eneste materiale med perfekt afbalanceret hårdhed, elasticitet og robusthed. Derfor er alle briller med stålramme utrolig modstandsdygtige til hverdagsbrugere. Linserne er bygget til at blokere de skadelige UV stråler 100%.

tech

Gratis fragt

Køb dine Polaroid PLD2069/F/S/X 807/EX Polarized på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Parametre

Mærke
Model
PLD2069/F/S/X 807/EX
Stelfarve
Sort
Stel
Pilot
Steltype
Full-Rim
Rammemateriale
Stål
Kollektion
Mænd
Fabrikant frame farve
Black
Fabrikant linse farve
Grey Polarized
Linse Farve
Grå
Polariseret
Ja

Hvorfor eyerim

Gratis fragt
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Størrelser
S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet
Shopping på eyerim.com
Gratis fragt
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt