Polaroid PLD6013/S DL5/JY Polarized

Solbriller Polaroid PLD6013/S DL5/JY Polarized er en del af den nyeste Polaroid kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer... Vis flere

Varianter

Polaroid PLD6013/S DL5/JY Polarized
Sort / Blå
299,00 kr.
Ikke på lager

Vil du elske de solrige dage endnu mere? Prøv disse beskedne og alsidige Polaroid PLD6013/S DL5/JY solbriller. Brillernes runde, mat sorte fuldkantede stel er designet til både mænd og kvinder (unisex). Brillernes blå polariserede glas blokerer for blænding i alle situationer og yder 100 % UV-beskyttelse. Letvægts plaststellet fungerer fantastisk til firkantede og hjerteformede ansigter. Få dit eget par til alle årstider (og begivenheder).

polarized

Polarisering

Et specielt objektivfilter, der stopper solstråler fra at hoppe lige ind i dine øjne og blinde dit syn. Du vil sætte pris på dem især om sommeren og også under kørslen, under vandreture eller ved vand- og vintersport.

tech

Polaroid

Historien om Polaroid startede i 1929, da Harvard-bacheloren Edwin Land patenterede verdens første polariserende filter. I dag er Polaroid global leder inden for polariseret linseteknologi og en af ​​de mest betroede brillemærker. Polaroid-briller kombinerer mode med unik teknologi til en ekstremt attraktiv pris/ydelsesforhold.

tech

Til hvem er de?

Solbriller Polaroid PLD6013/S DL5/JY Polarized er en del af den nyeste Polaroid kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer (unisex). Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og runde form gør Polaroid PLD6013/S til det perfekte valg især for firkantede og hjerteformede ansigter.

tech

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet er let plastic, og giver en fantastisk pålidelighed og holdbarhed. Linserne er bygget til at blokere de skadelige UV stråler 100%.

tech

Gratis fragt

Køb dine Polaroid PLD6013/S DL5/JY Polarized på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Parametre

Mærke
Model
PLD6013/S DL5/JY Polarized
Stelfarve
Sort
Stel
Rund
Steltype
Full-Rim
Rammemateriale
Plastik
Køn
Kvinder, Mænd
Fabrikant frame farve
Matte Black
Fabrikant linse farve
Grey Polarized
Linse Farve
Blå
Polariseret
Ja

Hvorfor eyerim

Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt
Find din størrelse

TIP #1: Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

  • Se på indersiden af dine briller. Normalt finder du en række tal, der repræsenterer stelstørrelsen og de ser sådan ud: 52 [] 22 145
  • Oplysninger om størrelsen på stellet findes oftest på indersiden af stængerne eller på broen
Kontroller størrelsen på dine nuværende briller

TIP #2: Brug betalingskort

S
M
L
Kortet rækker langt ud over øjet
Kortet ender ved enden af øjet
Kortet når ikke enden på øjet

Størrelsen på brillestellet

Størrelsen på brillestellet
Del
Polaroid PLD6013/S DL5/JY Polarized
299,00 kr.

Modtag en velkomstrabat

Gå ikke glip af gode tilbud eller nye varer og tilmeld dig eyerim nyhedsbrevet!

Shopping på eyerim.com
Gratis fragt fra 780,00 kr.
Worry free returns
Authorized reseller
Prøv på virtuelt