Valget af briller handler ikke kun om æstetik og stil. De rigtige glas er afgørende for din komfort, beskyttelse af dit syn samt den generelle levetid for dine briller. Derfor introducerer vi et nyt produkt inden for briller med styrke!

 

Glas typer hos eyerim

Over 500.000 kunder nyder allerede et bedre syn takket være vores briller med styrke, der indeholder førsteklasses glas lavet i samarbejde med Essilor Luxottica - en af Europas førende producenter af brilleglas med styrke. På vores hjemmeside kan du finde flere typer briller med styrke herunder:
 

  • Klare glas - høj kvalitets klare glas, ideelle til daglig brug.

  • Blåt filter glas - forførende kobberfarvede glas, der blokerer det potentielt skadelige blå lys fra alle digitale enheder. Dette reducerer træthed i øjnene, øjenrødme, hovedpine og søvnproblemer.

  • Solbriller med styrke - en praktisk hjælper for enhver, der har brug for både solbriller og briller med styrke. Når du vælger solbriller med styrke, kan du vælge mellem tre opgraderinger - klassiske solbriller, polariserede glas eller spejlglas, så du får ikke kun stilfulde, men også funktionelle briller.

  • Selvtonende (fotokromiske) glas - specielt justerbare glas der bliver mørkere ved direkte sollys, hvilket skaber praktiske solbriller. De forbliver næsten fuldstændig klare indendørs. De beskytter ikke kun mod UV-stråling, men også mod blåt lys fra digitale enheder.



 

Den gode nyhed er, at du nu kan vælge alle disse glas i to versioner (begge lavet i  samarbejde med EssilorLuxottica) - den standard version i form af eyerim vision glas og den premium version kaldet Essilor premium. Hvad er forskellen mellem dem?

 

eyerim vision eller Essilor premium?

Først og fremmest bør det bemærkes, at eyerim vision er høj kvalitets, standardiserede og overkommelige glas, der er resistente over for ridser og snavs. Essilor premium er brugerdefinerede briller, der tilbyder den bedste antirefleks beskyttelse, vand- og fedtafvisende, takket være Crizal® overfladebehandlingen fra den globale optiske gigant EssilorLuxottica.

eyerim vision Essilor premium
Lidt restfarve Ingen restfarve
UV-reduktion fra forsiden af glas Den mest moderne forstærkede struktur af overfladelaget på begge sider af glassene

For glas med blå filter tilbyder eyerim vision versionen beskyttelse mod blå-violet stråling, og glassene har en let synlig kobberfarve. Essilor premium, garanterer derimod op til tre gange højere beskyttelse og selektiv filtrering af UV og blå-violet lys. De fjerner genskær og har, takket være optimeret klarhed, kun en lav restfarve i glassene.

eyerim vision Essilor premium
Beskyttelse mod blåviolet stråling fra digitale skærme og kunstig belysning 3 x større beskyttelse og selektiv filtrering af UV og blåviolet lys
En smule kobberfarve på glasset Optimererede klare glas(lav restfarvning)
Høj synskomfort der forebygger visuel træthed Høj synskomfort der forebygger visuel træthed
  Eliminering af blænding




 

Med eyerim vision versionen af solbriller med styrke kan du vælge mellem de tilgængelige overfladebehandlinger og farver så du får ikke kun stilfulde, men også funktionelle briller. Med Essilor premium kan du forvente en premium finish ud over en standard genskær- og UV-beskyttelse, og de giver dig mulighed for at se med større dybde og bedre farveopløsning.  Disse state-of-the-art solbriller med styrke er designet til at matche din individuelle recept og giver dig et perfekt syn selv under de mest skinnende lysforhold.

 

Dioptriske solbriller - Klassiske

eyerim vision Essilor premium
Optimal beskyttelse mod UV-stråling Maksimal beskyttelse mod UV-stråling
UV-reduktion fra forsiden af glassene Fremragende UV-reduktion fra begge sider af glassene
  UV-beskyttelsesfaktor E-SPF 50+
  Øget ridsemodstand

Dioptriske solbriller - Polariseret

eyerim vision Essilor premium
Blokerer solens stråler og fjerner blænding Maksimal blokering af sollys og eliminering af blænding
Velegnet til kørsel og alle udendørs aktiviteter Velegnet til kørsel og alle udendørs aktiviteter
Optimal kvalitet for synet Maksimal kvalitet for synet
Fremhævning af naturlige farver og forbedring af kontraster Perfekt visning af farver og de dybeste kontraster
  Bedste beskyttelse og ridsemodstand
  Dobbeltsidet beskyttelse mod blænding og UV
  UV-beskyttelsesfaktor E-SPF 50+




 

Dioptriske solbriller - Spejl

eyerim vision Essilor premium
Spejlbehandling på forsiden af glassene Spejlbehandling på forsiden af glassene
Anti-reflekterende behandling med grøn restblænding på bagsiden af glassene Anti-reflekterende behandling på bagsiden af glassene
Optimal beskyttelse mod UV-stråling Maksimal beskyttelse mod UV-stråling
  Stærk modstandsdygtighed over for ridser, snavs og fingeraftryk

Hvis du vælger selvtonende (fotokromiske) glas, giver eyerim vision versionen dig en hurtig tilpasning til lys med minimal resttoning indendørs og god beskyttelse mod UV og blåt lys. Essilor premium glas med Transitions Xtractive® intelligent teknologi er de mørkeste fotokromiske glas  på markedet til dato. Overgange mellem at mørkne og lysne glassene  er hurtigst med denne teknologi. Indendørs har de en blød farvetoning og giver den højeste beskyttelse mod UV og blåt lys.

eyerim vision Essilor premium
Velegnet til brug i hverdagen og hele dagen Velegnet til personer med lysfølsomme øjne og til ophold i meget intens lys
Fremragende reaktion på direkte og indirekte lys Selv de mørkeste glas er velegnede til chauffører
Hurtig tilpasning og ændring af farveintensitet 35% hurtigere tilpasning og ændring af farveintensitet
Næsten ingen farvning indendørs Skånsom beskyttende farvning i interiøret
Beskyttelse mod UV og blåt lys Meget mørk selv ved høje temperaturer
  Højeste beskyttelse mod UV og blåt lys

Når du vælger briller med styrke, er det vigtigt ikke kun at overveje prisen, men først og fremmest kvaliteten og teknologien, som glassene tilbyder. Med muligheden for at vælge mellem standard og premium versionen, kan du være sikker på, at du vil finde det bedste for dit syn.